Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron

Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Dlouhodobý producent série se značkou končí.

Hollywood Reporter přinesl velký článek, ve kterém vysvětluje, proč se studio Universal rozhodlo vyplatit producenta Neala Moritze, aby s ním do budoucna nemuselo nadále spolupracovat. S Moritzem údajně dlouhodobě byla komplikovaná spolupráce a neustále byl obklopený armádou právníků, která mu pomáhala prosadit jeho vůli. Poslední kapka měla nastat se snímkem Hobbs and Shaw. Filmaři překročili očekávaný rozpočet. Aby se zdražení podařilo studiu rychle kompenzovat, souhlasily klíčové zúčastněné osobnosti včetně The Rocka s tím, že si svůj podíl z příjmů nechají vyplácet teprve od chvíle, kdy výrobní náklady projektu budou zaplacené. Moritz jako jediný nesouhlasil. V ten moment údajně Universalu došla trpělivost a s producentem ukončilo spolupráci. Podmínky ukončení spolupráce (tedy kolik přesně a za co dostane Moritz za svůj odchod zaplaceno) zřejmě vyřeší až soud.

Moritz byl klíčovou součástí série od jejího začátku, tak uvidíme, jestli se bez jeho vlivu nějak změní. Co je však na článku Hollywood Reporteru zajímavé, je krátká zmínka o tom, že značka Rychle a zběsile se má nadále rozšiřovat. Studio ji hodlá ždímat, dokud funguje. Už letos uvidíme spin-off Hobbs a Shaw a do budoucna se mluví o dámském spin-offu. A Hollywood Reporter zmiňuje, že jedním ze zvažovaných projektů je snímek se ženami v čele, který by měl být vystavený kolem postavy Cipher, kterou si v Rychle a zběsile 8 zahrála Charlize Theron. Z formulace článku přitom není zcela zřejmé, zda má být Theron v člene dříve zmiňované dámské týmovky, anebo má jít o jiný projekt, s jinými ženskými postavami, akorát právě se Cipher. Také není zřejmé, zda má být postava protagonistou nebo protivníkem filmu.

Jakmile bude za námi spin-off s Hobbsem, je však na programu dne především Rychle a zběsile 9, o kterém toho stále víme jen zatraceně málo. Vin Diesel čerstvě na Instagramu hlásil, jak se na filmu pracuje a jak je to všechno kouzelné, ale další podrobnosti zřejmě dostaneme až v momentě, kdy se skutečně začne natáčet. V tuhle chvíli jsme přitom nejzvědavější asi na obsazení, o kterém s jistotou dokážeme říct snad jen to, že Vin Diesel jeho součástí bude, zatímco Dwayne Johnson nikoliv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next month it all comes to life...

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Zdroje: THR

Galerie: 4

Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Můžeme se dočkat spin-offu s Charlize Theron | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest