Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách

Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se, jak Michelle Rodriguez spolu s kolegy slaví narozeniny.

Natáčení Rychle a zběsile 9 dál pokračuje v Londýně a na krátko jej přerušila pouze jedna příjemná okolnost – Michelle Rodriguez spolu se štábem a hereckými kolegy oslavila 41. narozeniny. Při té příležitosti nemohlo chybět fotografování a focení, jak je v dnešní době u celebrit dobrým zvykem. Co to znamená pro nás? Konečně jsme viděli na místě činu Johna Cenu, který hraje novou, dosud blíže nespecifikovanou postavu. Prohlédnout si jej můžete dole v galerii.

Mezi herci nechybí ani Jordana Brewster. Znamená to, že bude mít ve filmu relativně rozsáhlou roli? (Proč by nám připadalo zvláštní, kdyby Torettova sestra Mia měla ve snímku větší prostor, jsme rozebírali v jednom z předchozích článků). Nebo je to pouze shoda okolností, že je stále v Londýně? A na společné fotce s ostatními je také Anna Sawai, jedna z nově obsazených hereckých posil, kterou Vin Diesel na svém Instagramu pochválil a prozradil, že bude součástí jedné z akčních scén, takže by její úloha nemusela být úplně malá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroje: Vin Diesel, Anna Sawai, Justin Lin, Ludacris, Daniel Casey 82

Galerie: 4

Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: John Cena jako nová postava na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest