Tenet: Teaser trailer na Nolanovu novinku konečně v koukatelné kvalitě

Tenet: Teaser trailer na Nolanovu novinku konečně v koukatelné kvalitě | Fandíme filmu
Syn Danzela Washingtona v akčním thrilleru od Nolana.

Po bootlegové nahrávce z kin se teaser trailer na Tenet, novinku režiséra Christophera Nolana, konečně objevil v pořádné kvalitě. Opět to ale vypadá, že francouzskému distributorovi ukázka uklouzla dříve než měla, tak rychle sledujte, než zase z internetu zmizí.

Nolanova tvorba je často mysteriózní a plná zvratů a zatím to vypadá, že nejnovější snímek režiséra se ponese v klasické "nolanovské" atmosféře. Kraťoučký teaser je přesně tak tajuplný jako většina režisérových snímků. Ve filmu se objeví John David Washington nebo Robert Pattinson, který bude mít před The Batmanem ještě jednu pořádnou příležitost všem dokázat, že byl pro roli netopýřího muže vybrán oprávněně.

Scénář si Nolan napsal sám, o hudbu se postaral Ludwig Göransson, který získal Oscara za Black Panthera. Premiéra filmu je naplánována na 17. července příštího roku.

V teaseru se uvádí, že "Nastal čas pro nového protagonistu".  To se objevuje v momentě, když se Washington blíží (nebo de facto oddaluje, protože to vypadá, že první část traileru běží pozpátku) k prostřelenému sklu. "Přišel čas pro nový typ mise", pokračuje text, a tak doufáme, že Nolan opět vymyslel něco zcela překvapivého.

.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest