Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday

Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Christopher Nolan dál vkládá důvěru v málo známé talenty, ze kterých nezřídka v budoucnu rostou hvězdy.

Špionážní novinka Tenet od Christophera Nolana už se delší dobu natáčí, nicméně ještě na poslední chvíli režisér doplnil obsazení. Možná jde o malou roli, možná se o castingu dozvídáme se zpožděním, podstatné je, že do blíže nespecifikované úlohy byl obsazený Himesh Patel. Ten byl do letošního léta prakticky neznámým hercem, který dlouhá léta trávil v nekonečné soap opeře East Enders a teprve letos se vyšvihl díky hlavní roli v hudební komedii Yesterday, kde ztvárnil jediného člověka na světě, co si pamatuje písničky Beatles. Uvidíme, jakou polohu mu nabídl po komediální roli Nolan.

S obsazením Himeshe Christopher pokračuje ve svém zvyku doplňovat zajeté hvězdy o málo známé herce, kteří se mohou následně vyšvihnout. V Batman začíná sáhl po Cillianu Murphym. Po Dokonalém triku šla nahoru Rebecca Hall. Před Počátkem málokdo znal Toma Hardyho. V Interstellaru si do vedlejší role Christopher vzal Timothéeho Chalameta, který chvíli na to dostal první nominaci na Oscara. Barry Keaoghan z Dunkerku teď bude jedním z Eternals u Marvelu. A v Tenetu byl už před Patelem obsazený John David Washington, o kterém se širší veřejnost (mimo fanoušků seriálu Ballers) dozvěděla teprve teď díky BlacKkKlansmanovi. Takže jen tak dál, objevování neokoukaných tváří není nikdy dost.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Natáčí se v sedmi různých zemích na kamery IMAX. V hlavních rolích hrají John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.  Na závěr se ještě mrkněte do staršího článku, kde na vás čekají fotky z natáčení.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu Tenet: Obsazení na poslední chvíli uzavírá beatlesák z Yesterday | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest