Twilight: Dočkáme se přeci jen pokračování?

Twilight: Dočkáme se přeci jen pokračování? | Fandíme filmu
Lionsgate se svojí dojné krávy nechce vzdát bez boje.

Studio Lionsgate nekoupilo Summit úplně zadarmo, a tak chce logicky z obchodu vytřískat, co jen půjde. A jednoznačně nejblyštivějším zlatým vejcem, na kterém kdy Summit seděl, je Twilight. Bohužel pro Lionsgate, sága se momentálně chýlí ke konci, a jakmile film opustí kina, vyjde DVD a následně nějaký kompletní box-set všech dílů, bude po všem. Maximálně by se dal natočit ještě Krátký život Bree Tannerové, tedy jednodílný spin-off s jednou z vedlejších postav, který Stephenie Meyer vydala před několika lety. Jenže co když není konec?

Bavíme se totiž o Hollywoodu, kde jsou spin-offy, sequely a restarty na denním pořádku. A v případě Twilightu už se probíraly všechny možnosti. Slyšeli jsme o pokračování, remaku i televizní sérii, pak se zase pro změnu hlásalo, že pokud Meyerová něco nového nenapíše, točit se určitě nebude. Na Comic-conu zase spisovatelka konkrétně uvedla, že „vyprávění z pohledu Belly je už definitivně vyčerpané“. Což ale není nijak v rozporu s následující zprávou.

Server Moviehole se totiž doslechl, že pokračování je skutečně na cestě a konkrétně by se mělo jednat o spin-off s vlkodlačí smečkou! Ze studia prý zaznívají jak zvěsti o dalším filmu, tak o televizním seriálu. Nicméně "něco" by se točit mělo. Klidně se může jednat o záměrně vypuštěnou kachnu, která má povzbudit povědomí o premiéře druhého Rozbřesku, klidně se může jednat o hypotetické řeči vrcholových manažerů, které nakonec mohou, ale také nemusejí, nabrat skutečné obrysy. Jisté je jedno. Dokud bude Twilight vydělávat peníze, vždycky se najde producent, který jich bude chtít vyždímat ještě víc. A v Lionsgate se podle všeho o takové možnosti momentálně přinejmenším diskutují.

Zdroj: Moviehole

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest