Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny

Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jednoho už filmoví fandové znají, druhého ještě ne.

Čtvrtá fáze marvelovského filmového universa skončila a rozloučili jsme se tak s ústředním padouchem Thanosem v podání Joshe Brolina, který dosud tahal za nitky a ovlivňoval dění. Marvel tak bude muset najít nové působivé záporáky, kteří Thanose "nahradí". 

Samozřejmě mají na výběr z hromady postav, marvelovské komiksy jsou zloduchů plné a podle nepotvrzené šuškandy se zdá, že máme dva favority. Jeden z nich už je filmovým fandům známý, druhý ještě ne. 

Řeč je je postavám jménem Galactus a Tyrant. První zmíněný patří k nejmocnějším marvelovským postavám a často je označován také jako "Pojídač planet". Jeho tvůrci jsou legendární Stan Lee a Jack Kirby a představili ho v komiksu Fantastic Four v roce 1966.

Ostatně právě ve filmu Fantastická čtyřka: Silver Surfer z roku 2007 se Galactus objevil v "hrané" podobě, nicméně to bylo pro fandy asi zklamáním, protože šlo jen o jakousi obří mlhovinu. 

To ale není běžné forma, kterou Galactus má, je znám spíše jako gigantická bytost s fialovou helmou. Galactus cestuje od planety k planetě a vysává jejich životní energii, aby mohl přežít. Proslul také tím, že má několik poslů, kteří "mapují" terén a vybírají vhodné planety. A nejznámějším z poslů je právě Silver Surfer.

S tím, že se společnost Fox sloučila s firmou Disney (patří jí i Marvel) se Disneymu vrátila práva také na Fantastickou čtyřku a postavy s ní spojené, tedy i Galactus. A s ohledem na popularitu téhle bytosti by asi nepřekvapilo, kdyby ji chtěl Marvel skutečně v blízké budoucnosti představit.

To Tyrant, ten není rozhodně tak známý jako Galactus, ale pojí ho s ním dlouhá komiksová historie. Tyrant se poprvé objevil v komiksu Silver Surfer v roce 1993 a jeho tvůrci jsou Ron Marz, Ron Lim a Tom Christopher.

Tyrant je živoucím strojem, který stvořil Galactus s tím, že mu bude sloužit. Ale jak už to tak bývá, Tyrant se svému pánovi vzepřel. Propukl tak mezi nimi konflikt, který se rozšířil napříč několika galaxiemi a některé z nich byly během něj zničeny. Nakonec byl ale Tyrant poražen a Galactus ho vykázal do vyhnanství v hlubokém vesmíru. 

Tím to samozřejmě neskončilo, Tyrant se několikrát vrátil na scénu. Jednou například unesl několik známých záporáků a hrdinů, protože chtěl ukrást jejich moc, jindy se dostal do sporu s Thanosem, který hledal pořádnou výzvu a narazil tak na Tyranta. 

Nicméně nejvíce je Tyrant spojován právě s Galactusem, takže zní logicky, že by se mohli společně objevit v jednom filmu. Zatím ale není jasné ve kterém. Mluví se o blízké budoucnosti, což je dost široký pojem. Možností je několik. Může to být týmovka The Eternals nebo třeba třetí Strážci Galaxie, případně nový film Fantastická čtyřka, na kterém Marvel pracuje, ale neví se, kdy ho uvidíme.

Galactuse i Tyranta si můžete prohlédnout dole v galerii.

Zdroj: MCUCosmic

Galerie: 9

Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu Marvel údajně plánuje představit dva kosmické zlouny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest