Living Tribunal: Marvel počítá s tím, že představí ještě daleko mocnější bytost, než je Thanos

Living Tribunal: Marvel počítá s tím, že představí ještě daleko mocnější bytost, než je Thanos | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Scenáristé Avengers prozradili, že se mocná vesmírná bytost objevila málem už v Infinity War.

Kosmické entity jako Eternity, Death nebo Beyonder jsou pevnou a důležitou součástí marveláckých komiksů. I přesto se je však ještě donedávna tvůrci v Marvel Studios docela zdráhali použít. MCU se po dlouhou dobu drželo docela při zemi, většina filmů se odehrávala na naší planetě a i hrdinové byli převážně jen lidé. Pak ale přišli Strážci Galaxie, kteří se odehrávali kompletně ve vesmíru a představili řadu mimozemských postav. Poprvé ale nakousli i téma supermocných vesmírných bytostí, když byl v jedné scéně se Sběratelem ukázán Celestiál, který používal Kámen moci. V Doctoru Strangeovi jsme pak samozřejmě dostali démona Dormammu a o rok později ve Strážcích Galaxie 2 byl hlavní padouch Ego přímo potvrzen jako Celestiál. V budoucnu bychom toho pak měli dostat ještě mnohem více.

Šéf Marvel Studios Kevin Feige by totiž podle všeho měl mít v plánu v některém z budoucích filmů představit jednu z nejsilnějších kosmických postav - Living Tribunal. Svým způsobem to potvrdili scenáristé Infinity War a Endgame, Christopher Markus a Stephen McFeely. V nedávném interview prozradili, že chtěli Living Tribunal poprvé představit už ve třetích Avengers. Měl se objevit během bitvy na Titanu. Kvůli možnému zmatení diváků ho však ze scénáře nakonec vyškrtli. Zároveň však prozradili, že s postavou Kevin Feige dále počítá a hodlá ji představit v dohledné budoucnosti.

Otázka je prostá, kdy a kde? Právě teď kolují dvě smysluplné teorie. Jako docela jasná volba se jeví The Eternals. Ti jsou v komiksech vytvoření Celestiály, ke kosmické tématice mají tedy hodně blízko. Na představení Living Tribunal by tam navíc mělo být dost času a prostoru. Film by tím pak v podstatě nahradil roli Strážců Galaxie 3, kteří měli novou vesmírnou éru MCU původně odstartovat (všichni ale víme jak to dopadlo). No a jak lépe představit vesmírné entity než spolu s tou vůbec nejsilnější, že? Druhou logickou možností je pak Doctor Strange 2. V jedničce byla koneckonců existence Living Tribunal potvrzená, když použil Mordo hůl s jeho jménem. Poprvé se navíc Living Tribunal objevil právě ve Strangeově komiksu. Nebo by se samozřejmě také mohl poprvé ukázat v nějaké potitulkové scéně a hrát důležitou roli v nějakém pozdějším snímku.

V komiksech je Living Tribunal jednou z vůbec nejsilnějších postav celého multiverza. Jak už jeho jméno napovídá, je neomezeným soudcem a má v podstatě nekonečnou moc změnit vše, co se v každém z vesmírů stane. V komiksech se poprvé objevil v roce 1967. Jeho autory jsou Stan Lee, Marie Severin a Herb Trimpe.

Galerie: 3

Living Tribunal: Marvel počítá s tím, že představí ještě daleko mocnější bytost, než je Thanos | Fandíme filmu Living Tribunal: Marvel počítá s tím, že představí ještě daleko mocnější bytost, než je Thanos | Fandíme filmu Living Tribunal: Marvel počítá s tím, že představí ještě daleko mocnější bytost, než je Thanos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest