Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable

Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson a Abigail Breslin stále bojují se zombie apokalypsou a pořád je to nesmírně baví.

Hororová komedie Zombieland z roku 2009 se stala až kultovní ve svém žánru, kolem pokračování se však dlouho nic nedělo. Až loni scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick potvrdili, že se pracuje na dvojice, a že vyjde v roce 2019. Datum premiéry se nakonec ustálilo na datu 24. 10., a jelikož se rychle blíží, studio Sony vypustilo do světa první trailer. Druhý díl s podtitulem Double Tap / Rána jistoty (odkazuje na druhé pravidlo ve světě zombie) láká především na původní obsazení, ve kterém se vracejí drsný Tallahasse (Woody Harrelson), opatrný Columbus (Jesse Eisenberg), vychytralá Little Rock (Abigail Breslin) a až moc dospělá Wichita (Emma Stone).

Z traileru je patrné, že i ve filmovém světě uběhlo oněch 10 let, ve kterých se ústřední čtveřice usadila v Bílém domě. Události pak odstartuje útěk Little Rock s neznámým mladíkem Berkeleym (Avan Jogia). Zbytek se tak vydává po jejích stopách, musí se však potýkat s novým a daleko silnějším typem zombie, které se za uplynulé roky vyvinuly do daleko nebezpečnějších a silnějších potvor. Kromě nich je pak na cestě čeká spousta nových lidských postav, mezi které budou patřit např. Luke Wilson, Rosario Dawson či Zoey Deutch.

Trailer je opět nabitý hláškami a vtipnými situacemi, je znát, že se k látce vrátili nejen původní herci, ale i scenáristé a režisér Ruben Fleischer (Venom, Suicide Squad). Osobně jsem zvědavý, jak si příběh poradí s novými charaktery, jelikož v prvním filmu jsme se nesetkali kromě ústřední čtveřice skoro s nikým (pokud nepočítáme cameo Billa Murrayho, který se má objevit i tentokrát). Zároveň se tak dozvíme, jak se se zombie apokalypsou vyrovnávají i jiní lidé. Dole v galerii najdete nové plakáty a fotky.

Zombieland 2: Rána jistoty pojednává o tom, že po deseti letech hordy zombies prořídly a život naplnil stereotyp. To vede k odchodu Little Rock (Abigail Breslin) z party. Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) a Tallahasse (Woody Harrelson) se vydávají na záchranou misi, na které potkají úplně nové „super zombie“, které budou silnější a odolnější, než všechny, se kterými se zatím setkali. A samozřejmě řadu nových postav.

Dále hrají Zoey Deutch, Rosario Dawson, Bill Murray, Avan Jogia, Dan Aykroyd, Thomas Middleditch či Luke Wilson. Režíruje opět Ruben Fleischer, scénář znovu psali Rhett Reese a Paul Wernick, nově se podílel také David Callaham. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24.10. 2019.

Galerie: 7

Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu Zombieland 2: Trailer přináší dvojníky, monster trucky a rodinné trable | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest