The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele

The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Comic-Con nám představil novou marvelovskou sérií, která se blíže podívá na historii MCU a lidské rasy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Lauren Ridloff je Makkari. To je v komiksech mužská postava, ve filmu ji však ztvární Lauren, první neslyšící herečka v Marvel filmu. Komiksová postava se narodila v Olympii a je to geniální vynálezce, který se daleko víc než většina ostatních Eternalů zajímá o lidi. Naučil Egypťany psát, Platona filosofovat. Viděl trojskou válku, požár Říma, pozoroval tažení Vlada III. Drákuly a naučil Elvise pár triků.

Brian Tyree Henry je Phastos. To je v komiksech relativně tajuplná a okrajová postava. Pochází ze 3. nebo 4. generace Eternalů na Zemi (dlouhověké bytosti se obecně moc nemnoží) a něco tu úpěnlivě hledá. Je to relativní pacifista, vynálezce a pokud už musí bojovat, používá kromě klasických eternalských superschopností také speciální kladivo, jež mu dovoluje metat výboje.

Lia McHugh je Sprite. Herečka je sice teprve dítě a jako dítě bude její postava vypadat, zdání však klame. Navzdory vzhledu to má být vůbec nejstarší Eternal. Postava v komiksech je moudrá a důvtipná, má sklony k šibalství a v je přirovnávána k Pukovi ze Shakespearova Snu noci svatojánské.

Don Lee je Gilgamesh. Ten je v komiksech známý také jako Forgotten One (Zapomenutý). Sice byl před mnoha staletími z eternalské komunity vypovězený, protože se až příliš míchal do záležitostí lidí, nicméně většinou bojoval na straně klaďasů. Ve filmu by ale měl být záporákem. Jako antagonista vystupoval v komiksech především v komiksové sérii z roku 2008, kde byl zmanipulovaný k tomu, aby věřil, že ostatní Eternalové jsou ohrožením pro Zemi a musí je zastavit.

Výběr týmu a záporáka nám možná naznačuje, o čem bude snímek pojednávat. Série z roku 2008 začíná v době, kdy se na Zemi objeví jeden z Celestiálů, kolosálních bytostí uctívaných v pradávnu jako božstva. Konkrétně jde o Celestiála, který byl ostatními Celestiály vyloučený, když vytvořil Devianty – pokroucenou odnož Eternalů. Tuhle zásadní potíž by mohli vyřešit právě Eternalové, jenže problém je v tom, že jim všem Sprite před časem vymazal paměť (protože s ním nakládali jako s dítětem) a nechal je žít na Zemi v nevědomosti, jako obyčejné smrtelníky. Tak uvidíme, třeba z obdobné premisy bude vycházet i chystaný celovečerní film.

Jak sami můžete vidět, obsazení se hodně liší od staršího castingového úniku, tak uvidíme, zda ještě nějaká postava přibude. Nejvíc chybí asi postava Sersei (Eternalky, která ze všech nejvíc milovala lidi), o jejíž účasti v minulosti mluvilo opravdu velké množství různých (a spolehlivých) zdrojů.

Scénář filmu napsali Matthew a Ryan Firpovi, americké datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020 (u nás se tedy nejspíš dočkáme klasicky o den dříve). Na závěr video, ve kterém Angelina Jolie slibuje, jak tvrdě bude pracovat pro fanoušky Marvelu:

« Předchozí kapitola

Galerie: 13

The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu The Eternals: Podrobné představení nového týmu superhrdinů s Angelinou Jolie v čele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest