The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá

The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kevin Feige potvrzuje větší důraz Marvelu na LGBT postavy, casting Eternals pokračuje.

v březnu vzbudila pozornost neoficiální informace, podle které chce Marvel do jedné z hlavních rolí obsadit gaye. Ze stejného zdroje (That Hashtag Show) aktuálně přichází upřesnění. Casting hledá do role „Jamese“ (emocionálního intelektuála se silným smyslem pro rodinu) otevřeně gay nebo bisexuálního herce s asijskými kořeny, kterému je mezi 20 a 30 lety. Hlavním kandidátem by v tuhle chvíli údajně měl být Conrad Ricamora. Tomu je, pravda, už 40 let, ale musí se nechat, že vypadá mladší. Znát jej můžete především ze seriálu How To Get Away With Murder. Kdo je James netušíme. Může to být nově vymyšlená postava, člověk, který se s Eternaly potká anebo krycí jméno pro některou ze známých postav.

Reportér serveru io9 se při nedávné příležitosti zeptal šéfa Marvelu Kevina Feigeho, co je na zvěstech o hledání gay herce pro Eternals pravdy. Feige se nijak nevyjádřil k The Eternals (studio stále film oficiálně nepotvrdilo), avšak uvedl, že se ve studiu skutečně vedou diskuse o obsazení LGBT herců, popřípadě uvedení LGBT postav. Black Panther a Captain Marvel podle Feigeho prokázali, že ve společnosti je po reprezentaci málo zastoupených skupin obyvatel (černoši, ženy...) ve velkofilmech hlad, a tak Marvel hodlá i nadále v důrazu na reprezentaci pokračovat.

Souběžně se objevila zpráva, že produkce obsadila do blíže neurčené role Korejce Ma Dong-seoka (znám je také jako Don Lee). Toho můžete znát ze zombie thrilleru Vlak do Busanu a Eternals pro něj budou první americkou rolí. Není známo, koho by měl Don Lee hrát, ale spekuluje se o tom, že by mohl ztvárnit Zurase. Zuras se narodil ve městě Titanos, je otcem Theny a po smrti otce Kronose se ujal vedení Eternalů na Zemi a vyslal do vesmíru bratra A’larse. Ten založil vesmírnou kolonii, kterou na počest své domovině nazval Titan. A’lars je otcem Thanose. Ostatní postavy představuje starší článek.

V posledních týdnech se objevily zprávy o tom, že dvě z hlavních rolích by měli hrát Angelina Jolie a Kumail Nanjiani.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Zdroje: io9, The Wrap, THS

Galerie: 7

The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu The Eternals: Další role si vybraly představitele, důraz na LGBT trvá | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest