To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con

To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herci v čele s Jessicou Chastain a Jamesem McAvoyem promluvili o brutálním natáčení a představili tři výživné scény z očekávaného hororu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Tahle scéna byla podle tvůrců do filmu dodatečně přidaná na přání Jamese McAvoye, který chtěl ještě více podtrhnout Billův současný stav mysli. Obecně by mělo hlavním tématem pokračování být trauma a pocit viny, který zažívají přeživší tragických událostí, zatímco první snímek se zaměřoval na dospívání a ztrátu dětské nevinnosti. Nový film je také (soudě dle dosavadních záběrů) brutálnější a má trochu jinou barevnou paletu, takže když dojde na flashbacky, diváci okamžitě poznají, zda sledují scény z přítomnosti nebo minulosti.

Třetí scéna je podle znalců knižní předlohy vymyšlená čistě pro film. Bill se znovu vydává do domu na Niebolt Street, pod kterým má To vyhloubené svoje doupě. Přidávají se k němu ostatní kamarádi, kteří se dušují, že by jej nenechali ve štychu. Hned jak vstoupí do domu, teče po podlahách černý sliz a vzápětí na ně zaútočí znetvořená mrtvola jedné z Pennywisových obětí, která svojí zdeformovaností připomíná kultovní horor Věc a režisér Muschietti během prezentaci potvrdil, že jde o záměrnou poctu.

Herci s režisérem dále během prezentace mluvili o náročném natáčení, kdy se režisér snažil svoje ovečky vyždímat do poslední kapky. Z opakovaných záběrů byli herci frustrovaní, ale neváhali je pro Muschiettiho podstoupit. James McAvoy si kvůli tomu dokonce na půl roku poranil koleno, když opakovaně padal znovu a znovu na kolena, kvůli kratičkému záběru, který teoreticky mohl točit kaskadér. Jessica Chastain pro změnu poslední třetinu natáčení strávila promáčená a promrzlá, protože musela být konstantně pokrytá umělou krví. A tu nešlo ohrát, protože teplá se začíná srážet a silně páchnout. Dohromady prý bylo při natáčení spotřebováno 170 hektolitrů umělé krve, což je prý rekord v množství umělé krve použité pro natáčení jednoho filmu. (Více o práci s krví prozradili tvůrci v minulosti).

Trailer by se měl objevit online po šesté hodině, tak se stavte. Dole v galerii na vás čekají fotky z prezentace.

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, jako Pennywise se vrací Bill Skarsgard, role dospělých hrdinů ztvární Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone a Andy Bean. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Zdroje: Comic-Con

« Předchozí kapitola

Galerie: 10

To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest