To Kapitola 2 přinese scénu s největším množstvím filmové krve

To Kapitola 2 přinese scénu s největším množstvím filmové krve | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jessica Chastain divákům slibuje, že v pokračování hororu To uvidí scénu s rekordním množství filmové krve.

Jessica Chastain se stavila v talk show Jimmyho Fallona, kde představila nový trailer pro X-Men: Dark Phoenix, ale krátce se rozpovídala také o To Kapitola 2, jak se snímek bude jmenovat v českých kinech. Jessica nejprve spustila zdvořilostní konverzaci o tom, jak horory točí ráda, akorát preferuje, když může někoho strašit. Když je sama strašena, je to o něco slabší. Nejzajímavější však byla následující perlička: Ve druhém To můžeme očekávat jednu extrémně krvavou scénu. Tak krvavou, že když se scéna točila, tak někdo ze štábu herečce prozradil, že jde o scénu s největším množstvím umělé krve v jedné scéně v dějinách filmu.

Komise, která by něco takového oficiálně měřila, pravděpodobně neexistuje, nicméně předpokládejme, že když má někdo ze štábu odvahu prohlásit něco takhle velkohubého, tak scéna bude patřit přinejmenším mezi ty hodně krvavé, když už by skutečně nebyla tou úplně nejkrvavější. Jessica Chastain doplnila, že z natáčení scény byla tak důkladně promočená, že žmolky umělé krve nacházela v koutcích očí ještě druhý den.

Připomínáme, že už první díl přinesl hodně krvavou scénu, ve které mladou Beverly pokropí krví její umyvadlo. Scénu si můžete připomenout níže. Pokud jde o Stephena Kinga ve filmu, tak cákanci krve je proslulá také Carrie a samozřejmě Osvícení a scéna s výtahem. Když jsem zkusil pátrat po tom, o jakou scénu by se mohlo jednat (knižní předlohu jsem bohužel nečetl), tak fanoušci Stephena Kinga úplně neví, co si vlastně mají představit. Je tedy možné, že scéna byla vymyšlená nebo minimálně upravená speciálně pro film. Kdo ví, třeba bude nějak odkazovat právě na zmíněnou scénu s umyvadlem, když už je její součástí právě Jessica Chastain, která si ve druhém To zahrála dospělou podobu Beverly Marsh.

V galerii se můžete podívat na fotku ze zákulisí, kde je možná Jessica vidět krátce po natáčení dané scény.

Zdroje: Andy Muschietti, Jimmy Fallon,

Galerie: 2

To Kapitola 2 přinese scénu s největším množstvím filmové krve | Fandíme filmu To Kapitola 2 přinese scénu s největším množstvím filmové krve | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest