To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con

To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herci v čele s Jessicou Chastain a Jamesem McAvoyem promluvili o brutálním natáčení a představili tři výživné scény z očekávaného hororu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Oficiálně Comic-Con v San Diegu začíná teprve dnes, ve čtvrtek, avšak už ve středu (tedy v noci na čtvrtek středoevropského času) jsou otevřené některé preview akce a především se pořádá (teď už pravidelná) akce Scare Diego. Jak už název napovídá, studio Warner se na ní zaměřuje na svoje horory. Zatímco loni bylo představeno hned několik filmů, tentokrát se prezentace zaměřila na jeden jediný: Na To Kapitolu 2. Moderátor Conan O’Brien uvedl režiséra Andyho Mushiettiho a představitele dospělých hrdinů – Jamese McAvoye, Jessicu Chastain, Billa Hadera, Jamese Ransona, Jaye Ryana, Isaiaha Mustafu a Andyho Beala. Ti povyprávěli o natáčení a během asi hodinového panelu pustili nový trailer a tři scény z filmu.

Trailer uvidíme už dnes večer, takže se jím zabývat nebudeme. Pojďme na jednotlivé scény. Obecně se podle novinářů, kteří nové záběry viděli, podařilo opravdu vystihnout obsazení jednotlivých postav. Všichni dospělí prý dokázali správně zachytit manýry svých dětských předobrazů a mají mezi sebou stejně dobrou chemii, jako měla parta kamarádů v prvním filmu. Asi nejvíc chváli sklidil Bill Hader v roli dospělého Richieho a pozornost přitáhli i James McAvoy jako dospělý Bill a Jessica Chastain jako Beverly. Je tedy patrné, že největší herecké hvězdy mají nejvíc prostoru a nejvíc září, zatímco méně známé herecké osobnosti jsou tu spíš jako podpůrní hráči. Muschietti také prozradil, že o castingu některých dospělých postav mlhavě přemýšlel už před lety, když obsazoval dětské herce.

První prezentovaná scéna se odehrává v čínské restauraci ve městě Derry, kde se hrdinové poprvé po letech opět scházejí. Kamarádství mezi nimi stále funguje, panuje uvolněná nálada, jen je potíž v tom, že skoro všichni zapomněli na démona Pennywise. Kdesi v hlubinách jejich paměti se ukrývá, ale bude trvat, než zcela vystrčí růžky a hrdinové se mu opět budou moci postavit. Druhá scéna se odehrává na pouti, kde má Bill pocit, že vidí svého malého brášku Georgieho. Pronásleduje jej do labyrintu zrcadel a Pennywise mu tam tropí různé naschvály. Scéna vrcholí, když Billa od chlapečka odděluje tlusté sklo, a tak dospělý hrdina může jen nečinně přihlížet tomu, jak děsivý klaun trýzní jeho mrtvého brášku svým dlouhým jazykem.

Další kapitola »

Galerie: 10

To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu To Kapitola 2: 170 hektolitrů krve, nové scény a vše co odhalil Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest