Rychle a zběsile 9: Nové posily na palubě, fotky odhalují exotickou misi

Rychle a zběsile 9: Nové posily na palubě, fotky odhalují exotickou misi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Rychlá a zběsilá parta zjevně vyjede někam, kde to se silnicemi není příliš žhavé. Koukněte na nejnovější fotky.

Novinky z Hollywoodu trochu váznou, protože Američané slaví Den nezávislosti, a tak se moc nepracuje. Jiná situace panuje na natáčení Rychle a zběsile 9, které v tuhle chvíli táboří v ateliérech a na lokacích v Londýně. V galerii a přiložených videích můžete vidět, že Vin Diesel, Ludacris a Tyrese Gibson točí v kulisách porostlých bujnou vegetací, v prostředí jakýchsi starých ruin. Také jejich vozidla působí více terénním dojmem a oblečení Tyrese Gibsona připomíná úbor vojáků či nějaké milice. Všichni působí vážně. Vydala se snad rychlá a zběsilá parta řešit potíže do nějaké rovníkové země? Teplým klimatem a exotikou obrázky rozhodně zavánějí. Kdysi dávno Diesel mluvil o tom, že by rád devítku točil v Africe, tak třeba příběh zůstal beze změn, jen se posunul do míst, kde filmaři lepší zázemí. Krom Británie se má točit v dalších čtyřech zemích, tak třeba dojde i na tu exotiku.

John Cena se na fotkách z natáčení ke kolegům zatím nepřipojil, i když je z momentek ze sociálních sítí patrné, že už je v Londýně také. A jsou tam (nebo tam dorazí) ještě tři další nové posily, které čerstvě odhalil zpravodaj Deadline. V ani jednom z případů nejde o dobře známé jméno, takže buď se obsazují vedlejší role, anebo si produkce zkouší nové hvězdy teprve vypěstovat. Konkrétně se přidávají Finn Cole (Animal Kingdom, Peaky Blinders), Anna Sawai a Vinnie Bennett (The Bad Seed).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený TYRESE (@tyrese),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroje: Deadline,

Galerie: 3

Rychle a zběsile 9: Nové posily na palubě, fotky odhalují exotickou misi | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Nové posily na palubě, fotky odhalují exotickou misi | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Nové posily na palubě, fotky odhalují exotickou misi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest