Rychle a zběsile: Michelle Rodriguez vyhrožuje odchodem

Rychle a zběsile: Michelle Rodriguez vyhrožuje odchodem | Fandíme filmu
Universal Pictures
A zrežíruje příští díl opět F. Gary Gray?

Michelle Rodriguez patří dlouhá léta k pilířům série Rychle a zběsile a dokonce přežila smrt vlastní postavy, když se zesnulou Letty podařilo na nátlak fanoušků a Vina Diesela znovu oživit. Herečka nicméně není spokojená s tím, jak to s její postavou v aktuální chvíli v sérii vypadá. Při příležitosti vydání Rychle a zběsile 8 na VOD na svém Instagramu vzkázala, že si moc váží šance, kterou jí série dala, ale pokud F&F nezačne dávat víc prostoru ženským postavám, bude muset zvážit svůj odchod.

Oponenti by mohli namítnout, že zrovna v Rychle a zběsile 8 byla záporačkou žena (Charlize Theron) a obsazení dále rozšířila Helen Mirren v malé, ale výrazné roli. Na druhou stranu je ale pravdou, že zrovna Letty po celou dobu akorát všechny přesvědčovala, že Toretto není zlý a postavy Elsy Pataky či Nathalie Emmanuel na tom nebyly o moc lépe. Žádná z nich se ani vzdáleně nepřiblížila prostoru, který dostali prominentní pánští kolegové. Následně ještě Rodriguez vydala společné prohlášení s Dieselem, ve kterém uvedli, že mezi sebou mají vztahy jen ty nejlepší, a že Diesel podporuje, aby na sobě série dále pracovala.

Pokud bych měl být cynik, tak řeknu, že se Rodriguez v takhle lukrativních projektech, jako je sága Fast & Furious zrovna netopí, takže si moc neumím představit, že by skutečně Michelle nabídku na příští film odmítla. Možná se ale snaží využít toho, že aktuální klima je výrazným ženským hrdinkám nakloněné a snaží se produkci touhle cestou pošťouchnout, aby jí příště napsala pár masitých scén.

Rodriguez není jediná, u koho je budoucnost nejistá. Zatím stále nevíme, kdo bude další díl režírovat. Na návrat byl tázaný F. Gary Gray, který natočil úspěšnou osmičku. Ten diplomaticky odpověděl, že se nikdy nemá říkat nikdy, ale zatím neví a navíc je vytížený rozjížděním vlastní společnosti. Pokud tedy opět úkol převezme někdo jiný, nikoho by to asi nepřekvapilo.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest