Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu

Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jsou tu první fotky.

Zatímco Hobbs a Shaw jedou propagační kampaň na plné obrátky, natáčení Rychle a zběsile 9, tedy regulérní pokračování hlavní série, se rozeběhlo bez větších fanfár. Žádná tisková zpráva, která by ohlásila kompletní obsazení, žádné velké prohlášení. Pouze jsme se ze sociálních účtů jednotlivých herců dozvěděli, že za sebou mají první den před kamerou a na síti se objevily fotky z natáčení.

Co z dosavadní aktivity na Instagramu vyšlo najevo? Jednoznačně jsou zpátky Vin Diesel, Michelle Rodriguez (ta jeden čas váhala), Tyrese Gibson, Ludacris a Nathalie Emmanuel. Počítáme také s připojením Johna Ceny. Jestli se ve filmu v jedné z hlavních rolí předvede kdokoliv další, tak to zatím produkce buď tají, nebo to ani sama neví.

A co ukázaly fotky z natáčení? Už z videa od Vina Diesela je patrné, že se točí venkovská scéna. Na venkov se zřejmě Dom a Letty uklidili před světem, vedou si svoji autodílnu a do ničeho se nepletou. Fotky z natáčení pak ukázaly, že spolu s dvojicí žije také Torettův syn.

A teď už video ze zákulisí od Vina Diesela a v galerii první fotky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel a John Cena. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroje: Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Ludacris

Galerie: 6

Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Natáčení začalo tiše a nenápadně, bez nových hvězd v dohledu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest