Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen

Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Oholí si John Cena kvůli natáčení hlavu?

Rychle a zběsile 9 se už čtvrtým dnem točí ve Velké Británii. K dosud potvrzeným hercům se přidala ještě jedna stará známá. O návratu Jordany Brewster se dlouho šuškalo, teď je to však oficiální. Dominicova sestra Mia je zpátky. Zároveň se ukázalo, že malý chlapec, kterého jsme moli vidět na prvních fotkách z natáčení, není syn Dominica, ale syn Briana a Miy. Otázkou zůstává, jak rozsáhlou roli bude Jordana Brewster ve filmu mít.

Trvám na tom, že pokud by se najednou vrátila za volant a byla pevnou součástí týmu, nedávalo by to moc velký smysl. Jen těžko si lze představit, že by Brian pustil svou ženu do akce a sám zůstal sedět doma a přátelům nepomohl. Snad jedině, že by se Mia nachomítla k nějaké bezprostřední krizi, která by se odehrála v horizontu několika hodin a Brian by zkrátka nestačil dorazit. Upřímně se ale spíš domnívám, že Mia zkrátka a dobře krátce navštíví rodinu (možná proto, aby pohlídala Dominicova syna během další nebezpečné mise) a tím její role skončí.

Připomeňme, že Mia Toretto, Dominicova sestra se poprvé objevila už prvním filmu série. Dala se dohromady s Brianem O'Connerem, který byl původně nasazený jako policajt v utajení na sledování Dominicova automobilového gangu. Později spolu měli dítě a nakonec dvojice opustila sérii. V rámci filmu proto, aby se v klidu mohla starat o rodinu, ve skutečnosti proto, že představitel Briana (Paul Walker) zemřel.

Návrat Jordany odhaluje přiložené video. Vidět ji můžete také dole v galerii, kde na vás čekají ještě Letty (Michelle Rodriguez) a Tej (Ludacris) nebo filmová klapka. Pak na sociálních sítích můžeme najít ještě zprávu od Johna Ceny, což je jediný nově obsazený herec (do jedné z hlavních rolí), o kterém v tuhle chvíli víme. John včera na Twitter napsal, že jeho rychlá a zběsilá cesta začíná, a že jej možná čeká nový účes. Že by si Vin Diesel chtěl po odchodu The Rocka pořídit dalšího namakaného parťáka s holou hlavou?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster a John Cena. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Galerie: 4

Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Návrat další staré známé postavy je potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest