Nejlepší filmy Bruce Willise

Nejlepší filmy Bruce Willise | Fandíme filmu
20th Century Fox
O pořádnou roli v posledních letech Willis zakopne jen výjimečně. Pojďme si připomenout ty, díky kterým před lety získal svoje fanoušky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Když se podíváme do filmografie Bruce Willise, za posledních několik let tam najdeme zajímavějších snímků jen skutečně málo. Za pozornost stojí možná tak Shyamalanův Skleněný, jinak bychom po pořádných projektech museli pátrat nějakých sedm let zpátky, kdy G.I. Joe 2 nebo Smrtonosná past 5 možná nebyly zrovna vynikající kousky, ale pořád to alespoň byly nákladné produkce hodné hvězdy Willisova formátu. Od té doby Bruce, až na drobné výjimky, točí nejrůznější kriminální béčka, na které svět zapomene asi pět minut po tom, co si odbydou premiéru v DVD stojanu na benzinové pumpě. Když jsme vám před pár dny představili snímky Survive The Night nebo Open Source, tak bohužel působily dojmem, že spadnou do té samé škatulky. Nezbývá tedy, než zapomenout na současnost a společně zavzpomínat na filmy, které před dávnými lety udělaly z Bruce superstar:

Armageddon (1998)

Kdo by nechtěl zachránit planetu Zemi před nárazem zlověstně vypadajícího asteroidu velikosti Texasu pod režijním vedením Michaela Baye. Poštěstí se to jen pár vybraným jedincům a jedním z nich je i vrtař Harry S. Stamper. Ač se jedná o kýč toho nejhrubšího zrna, pořád to skvěle funguje. Vůbec nevadí nezdravá porce patosu, neustále plápolající americká vlajka či až příliš moc sladký Ben Affleck. Akce je zručně natočená, triky jsou jako obvykle dokonalé a překvapivě se dostaví i pocit dojetí. Willis si roli neskutečně užívá, přičemž v poslední scéně si krade celý snímek pro sebe.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest