Open Source: Miliardář Bruce Willis chrání technologii, která může změnit svět

Open Source: Miliardář Bruce Willis chrání technologii, která může změnit svět | Fandíme filmu
Lionsgate
Existuje ještě vůbec nějaká naděje, že dostane Willis na stará kolena lepší roli než jsou ty, v jakých se poslední dobou plácá?

Bruce Willis by potřeboval dobrý film jako prase drbání. Představitel policajta Johna McClanea v posledních letech plodí jeden bídný kousek za druhým a pochybujeme, že změna k lepšímu přijde v akčním thrilleru Open Source. „Ve vzrušující a napínavé jízdě nabité akcí s jedinečným obsazením“ (tak hovoří oficiální synopse) ztvární Willis miliardářského ředitele v oblasti technologií. Ve snaze ochránit kus technologie, jež by ve špatných rukách mohla zničit svět, najímá tým neohrožených žoldáků. Jejich mise čelí ještě většímu riziku, když je dcera generálního ředitele unesena extrémně nebezpečnou teroristickou skupinou, která se nezastaví, dokud nezíská onu technologii.

Pod režii se podepsal Matt Eskandari, jenž má za sebou zapomenuté thrillery jako Victim, The Gauntlet nebo 12 Feet Deep. S Willisem už natočil hodně slaboučké Trauma Center a síly znovu spojili v Survive the Night, kde hrdina s omezenými lékařskými znalostmi musí ošetřit bankovního lupiče, aby ochránil svou rodinu. O scénář k Open Source se postarali Chris LaMont a Joe Russo. Vedle Willise se objeví Natalia Eva Marie (Dárkyně smrti), Swen Temmel (Vyměřený čas) nebo Lala Kent, která už si s Willisem zahrála právě v Trauma Center nebo v Minutě po minutě.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest