Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči

Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Koukněte se na trailer akční novinky se staroušem Brucem v hlavní roli.

Ve svém nadcházejícím filmu s názvem Survive the Night si akční veterán Bruce Willis bude muset poradit s násilníky ohrožujícími jeho rodinu ve vlastním domě. Možná to trochu zní jako alternace na Sám doma, ovšem “R“ rating napoví, že určitě nepůjde o rodinnou podívanou. Nicméně víme, že Willis se umí objevit v lecčem a tedy pro dobro věci kroťte veškerá očekávání.

Proč? Herec zde ztvární šerifa v důchodu, který musí v nebezpečné situaci oprášit své dovednosti, samozřejmě i rozdat pár ran, aby ochránil nejbližší. To zní jako opravdu "originální" námět, co říkáte? Podle traileru se zdá, že půjde prostě o řadový film jedoucí po žánrových kolejích. “Vyvolený“ Bruce v posledních letech dál a dál funguje coby jedna z nejvýraznějších figur béčkových akčňáků a z upoutávky mám dojem, že to je přesně to, na čem chce snímek stavět.

Film režíroval Matt Eskandari, režisér několika nevýrazných filmů, jako například 12 Feet Deep. Scénář sepsal Dug Wolfe jako svůj první realizovaný projekt. Mezi herci se objevují osobnosti vedlejších rolí anebo televizního formátu: Chad Michael Murray (seriály Riverdale, Agent Carter), Lydia Hull (filmová série Plán útěku), Shea Buckner a Tyler Jon Olson, kteří se také mihli ve dvojce a trojce Plánu útěku.

Pod videem se můžete již tradičně seznámit s obsahem filmu a v galerii s promo momentkami z filmu zveřejněných magazínem People. Film měl mít omezenou kino premiéru 22. 5. 2020, ale v tuhle chvíli se zdá, že zamíří přímo do online distribuce.  

Poté, co je při loupeži Mathias (Olson) vážně zraněn, jeho komplic a bratr Jamie (Buckner) sleduje traumatologa Riche (Murray) z nemocnice domů. Tam vezme jeho ženu a dceru jako rukojmí a od doktora žádá, aby Mathiase operoval. Rich se ale spojí se svým otcem Frankem (Willis), aby zajistil bezpečí své rodiny. Šerif v důchodu je přinucen oprášit své dovednosti a vypořádat se s dvojicí kriminálníků ohrožující jeho blízké.

Zdroje: People

Galerie: 5

Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu Survive the Night: Bruce Willis chrání rodinu před lupiči | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest