Marvel připravuje svoje budoucí záporáky

Marvel připravuje svoje budoucí záporáky | Fandíme filmu
Marvel tiše připravuje casting svých budoucích padouchů. Kdo se hledá a kde zlosyny uvidíme?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Už několikrát jsme slyšeli o tom, že by Marvel měl připravit týmovku složenou z padouchů, tzv. Dark Avengers, popřípadě Thunderbolts, což je zase marvelovská obdoba Suicide Squad – tým vládních supervězňů nasazený na černé operace. Také se proslýchalo, že bývalá věž Tonyho Starka teď patří právě Osbornovi, nebo dokonce, že by se Norman měl ukázat v potitulkové scéně Spider-Mana: Daleko od domova. To jsou ale naprosto nepotvrzené informace.

Daleko zajímavější je castingová novinka, podle které studio hledá představitele role, které se v castingových agenturách přezdívá „The Benefactor“ (Patron). Postava je popisovaná jako tajuplný a zločinný patron. Do role se hledá muž, ideálně běloch, ve věku 40-60 let. První scény by měl herec točit letos v Atlantě. Spekuluje se o tom, že právě tohle by mohl být Norman Osborn. Pokud by to tak bylo, tak by to vyvracelo možnost, že se Osborn ukáže osobně už ve Spider-Manovi. Potíž je v tom, že dle dostupných informací by se žádný Marvel film letos v Atlantě točit neměl. Všechna produkce je v Londýně, popřípadě později v Austrálii. V Atlantě by se teoreticky mohla letos točit nějaká minisérie pro Disney+. Žádná z nich nicméně asi na první pohled nepůsobí jako přirozené místo pro Normana Osborna. Tak uvidíme, co se ze všech dostupných střípků nakonec vyklube.

Posledním dílkem do nesourodé skládačky je herec David Morrissey. Toho můžete znát především jako Guvernéra ze seriálu Živí mrtví a Marvel o něj údajně má enormní zájem. Dokonce jej prý zvažuje jako potenciálního představitele hned několika různých rolí. Mohl by se právě on představit jako Norman Osborn? To samozřejmě zatím nedokážeme určit, tak dejte v komentářích vědět, zda by se vám v roli líbil. Jak sami každopádně můžete vidět, pevných informací o budoucnosti Marvelu je stále minimum, takže čím dřív dorazí letošní Comic-Con (nebo D23, zatím nevíme, kde Marvel bude mít svou velkou prezentaci), tím dřív budeme mít místo spousty dohadů v ruce nějaké oficiální zprávy. Už aby to bylo!

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest