Marvel připravuje svoje budoucí záporáky

Marvel připravuje svoje budoucí záporáky | Fandíme filmu
Marvel tiše připravuje casting svých budoucích padouchů. Kdo se hledá a kde zlosyny uvidíme?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Článek může obsahovat spoilery pro Spider-Mana: Daleko od domova!

Nedávno jsme psali o tom, že by Marvel do budoucna měl představit Living Tribunal, jednu z nejmocnějších bytostí marvelovských komiksů. Není to vyloženě záporák, jeho snaha o udržování rovnováhy všehomíra by nicméně mohla hrdinům zadělat na pořádné potíže. Pokud se do budoucna skutečně objeví, počítejme s tím, že jeho prostor přijde primárně ve vesmírných příbězích. O plánech studia stále máme jen mlhavé představy, nicméně delší dobu se proslýchá, že by do budoucna měly být vesmírné a pozemské snímky více oddělené. Jakých zlosynů bychom se mohli dočkat právě na Zemi?

Definitivní odpovědi stále nemáme, postupně se však objevují nejrůznější náznaky toho, kam by se mohl filmový svět Marvelu do budoucna ubírat. Už dříve jsme se tady na webu bavili o tom, že studio do budoucna počítá s Mandarinem a Namorem. Část svojí výroby Marvel přesouvá do Austrálie, kde se pomaličku připravuje jeden z dalších projektů. Není tak docela zřejmé jaký. Nicméně casting hledá představitele „staršího moudního státníka“, do jehož role se hledá muž asijského původu ve věku 40-60 let. Vedle něj se hledá také představitelka „jedné z vůdcových nejzkušenějších bojovnic“. Tu má hrát Asiatka ve věku 30-40. Spekuluje se o tom, zda casting nehledá právě Namora nebo Mandarina.

Namor by přicházel v potaz, pokud by se po The Eternals jako další marvelovka točil Black Panther 2, se kterým je nejnověji antihrdina Namor spojován, po tom, co jeho existenci v Avengers: Endgame naznačila Okoye. Dříve se nicméně hovořilo o tom, že po The Eternals by se měl točit Shang-Chi. A v něm dle neoficiálních iformací má vystupovat přepracovaná podoba ironmanovského padoucha Mandarina. Tak uvidíme, zda jedna z těchto dvou postav bude skutečně do konce roku představena.

Jestli kolem těchto dvou postav nemáme jasno, tak ještě divočejší je to v případě Normana Osborna. Už kdysi dávno se objevily zvěsti, že se studio Marvel domluvilo se studiem Sony na dalším prohloubení spolupráce, aby mohlo známého bídáka využít. Zatímco ve Spider-Manovi Sama Raimiho před lety vystupoval zkrátka jako Zelený goblin, pokud je pravda, že se jej skutečně dočkáme ve filmech z provázaného Marvel Universe, tam by měl sloužit jako manipulátor a sjednotitel dalších padouchů.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest