JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel

JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Příběh úspěšného spisovatele, který nebyl tím, za koho se celý život vydával. Seznamte se, koukněte na trailer.

Strávit kus svého dospělého života pod maskou někoho, kým nejste, musí být pořádně vyčerpávající. A platí to dvojnásob, když každý váš krok sleduje celý svět, pro který je vaše alter ego živoucí inspirací, která dokáže bez přehánění měnit lidské životy. Bohužel všechno krásné musí jednou skončit. Jako rozbuška jednoho z nejkontroverznějších příběhů literární scény 21. století posloužil v roce 2006 článek v New York Times, ve kterém vyšlo najevo, že všemi oslavovaný mladý homosexuální spisovatel JT Leroy, který se vyznačoval zálibou v křiklavém oblečení, a který si v minulosti vydělával mimo jiné i prostitucí, je ve skutečnosti mladá dívka Savannah Knoop ze San Francisca. A korunku všemu nasadila skutečnost, že JT nebyl(a) ani autorem úspěšných knih, za které se celá ta léta úspěšně vydával(a). Tou byla ve skutečnosti její nevlastní sestra Laura, která celý plán zosnovala.

Že se vám z toho motá hlava? To je pochopitelné. Propracované a předem skvěle připravené lsti naletěla ve své době spousta lidí, včetně řady celebrit (Carrie Fisher, Courtney Love nebo Winona Ryder). Když se provalilo, že JT Leroy je ve skutečnosti plachá a introvertní dívka Savannah, okamžitě se na veřejnost dostal celý její příběh, o tom, jak ji role ikonického spisovatele dodala životní sílu, odvahu a kuráž a to i přesto, že během let, kdy cestovala kolem světa se dlouho cítila odloučená od svého skutečného já a že jediný smysluplný vztah, který navázala, byl kvůli neustálým lžím logicky odsouzen k nezdaru.

Skvěle obsazené biografické drama JT Leroy mělo světovou premiéru vloni na festivalu v Torontu a kinopremiéru ve Spojených státech 26. dubna 2019. V hlavní „dvojroli“ se objevila Kristen Stewart. Její nevlastní sestru pak ztvárnila Laura Dern (Divočina). Ve vedlejších rolích pak ústřední dvojici doplnila Diane Kruger a již zmiňovaná Courtney Love. Snímek s názvem Jeremiah Terminator LeRoy zatím nemá v tuzemsku stanovenou premiéru. Dole se rovněž můžete podívat na celou řadu fotek.

Zdroj: Comingsoon

Galerie: 13

JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu JT Leroy: Kristen Stewart v roli dívky, která kvůli úspěchu předstírala, že je homosexuální spisovatel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest