Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením

Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Emma Watson se po dvou letech vrací po boku Meryl Streep pod taktovkou režisérky Lady Bird.

Vyvrcholení oscarové sezóny nám neúprosně klepe na dveře. A jelikož hlavní hráči letošního klání už jsou víceméně známi, nic nám nebrání podívat se za horizont, tedy do příštího roku, na možné potenciální favority. Jedním z horkých kandidátů je nový snímek ambiciózní mladé režisérky Grety Gerwig, která se přihlásila o pozornost v loňském roce svým úspěšným debutem Lady Bird.  I její další snímek v sobě nese všechny stopy vážného kandidáta na zlatou sošku.

Little Women je jednou z nejznámějších knížek americké literatury. Příběh je sondou do života čtyř sester a mapuje jejich osudy od dětských let až do dospělosti. Díky své popularitě se knížka dočkala několika adaptací, z nichž nejprominentnějších je bezesporu verze z roku 1994 se Susan Sarandon, Winonou Ryder, Christianem Balem a Kirsten Dunst. I její nejnovější přírůstek se může pochlubit prestižním obsazením. Po dvou letech se před kameru vrací Emma Watson, která ztvární nejstarší ze sesterské čtveřice. Jejími sourozenci budou Saoirse Ronan, Florence Pugh (The Little Drummer Girl), a Eliza Scanlen (Ostré předměty). Dívky doplní talentovaný mladík Timothee Chalamet (Call Me By Your Name). Dole v galerii se můžete podívat na fotku, kterou na svém na twitteru sdílela Emma Watson a na několik dáších. 

Mladou krev ještě doplní herecká legenda Meryl Streep, veteránka Laura Dern (Divočina) a Chris Cooper (Americká Krása). Snímek Little Women se natáčel letos na podzim a v současné době je v postprodukci. Do amerických kin by měl dorazit 25. prosince. Česká a slovenská premiéra se dá očekávat na začátku roku 2020.

Galerie: 5

Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu Little Women - slavná knižní adaptace s hvězdným obsazením | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest