Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart

Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kde se budou točit Birds of Prey a jak nákladnou máme očekávat produkci.

Dozvuky Comic Conu budou pomalu ustávat, ale to neznamená, že vyschne nekonečný proud komiksových zpráv a zpráviček. Nejnovější zákulisní informace uvádí, že ideálem pro roli Batgirl je pro Warner typově Kristen Stewart. Neznamená to nutně, že studio herečku nakonec najme, ale že hledá někoho podobného ražení. Tedy mladou herečku, která prokázala svůj herecký potenciál, v ideálním případě má zkušenosti s projekty s velkou fanouškovskou základnou a poněkud temnější aureolu.

Zpráva přišel od známého tweetera Daniela R., který už v minulosti odhalil několik zákulisních hollywoodských tajemství a zakládá si na tom, že promlouvá jen tehdy, když něco skutečně ví. Daniel dále dodal, že Barbara Gordon se hledá pouze pro sólový film Batgirl a nakonec nebude v Birds of Prey v naprosto žádné podobě, i když dřív existovala varianta, že se objeví, alespoň třeba v civilu. Birds of Prey by se pak skutečně měly jmenovat Birds of Prey, i když nelze vyloučit ještě jedna varianta – snímek by se potenciálně mohl jmenovat Harley Quinn and The Birds of Prey. Název komiksového týmu ale zkrátka a dobře ve jménu filmu chybět nemá.

Nově jsme se také dozvěděli, že natáčení Birds of Prey je skutečně blízko, protože snímek dostal daňové úlevy od státu Kalifornie, kde se bude natáčet. Produkce jenom na místě utratí 63 milionů dolarů, takže půjde jednoznačně o větší produkci než je například chystaný Joker s Joaquinem Phoenixem, kde jde skutečně o téměř komorní charakterní studii.

Na závěr se můžete podívat na casting Batgirl, made by Team Coco:

Zdroj: Daniel R I, II, III, Variety

Galerie: 4

Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart | Fandíme filmu Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart | Fandíme filmu Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart | Fandíme filmu Batgirl: Ideální představitelkou je Kristen Stewart | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest