Charlieho andílci mají kompletní obsazení

Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nové datum premiéry a první obecná zápletka filmu.

Obsazení nových Charlieho andílků je kompletní. Tři agentky soukromé agentury Towsend, kterou vede tajuplný Charlie, si zahrají Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. Do třetí role produkce postupně vyhlížela Janelle Monáe či Lupitu Nyong'o, nakonec ji tedy dostane prakticky neznámá Balinska. Kristen Stewart ze Stmívání asi není třeba představovat, Naomi Scott se zatím nejvýrazněji zapsala novými Power Rangers a mezi hvězdy by ji mohla vystřelit role Jasmíny v chystaném Aladinovi. Roli Bosley ztvární Elizabeth Banks, která film produkuje, režíruje a společně s Jayem Basu (Dívka v pavoučí síti) napsala poslední verzi scénáře. Předím na scénáři pracovali Craig Mazin a Semi Chellas.

Snímek se zaměřuje na novou generaci Andílků, agentek zaměstnaných tajuplným Charliem. Od dob starších filmů se agentura Townsend globálně rozrostla a nabízí bezpečnostní a špionážní služby široké paletě soukromých klientů. Agentura má kanceláře se skvěle vytrénovanými týmy po celém světě a chystaný snímek se bude soustředit právě na jeden takový tým. Datum premiéry se nedávno posunulo z příštího června na 27. září 2019.

Charlieho Andílci vznikli prapůvodně v 70. letech minulého století jako televizní seriál, který sledoval osudy tří ženských detektivek v prosluněném Los Angeles. Slavnému ženskému triu se ovšem dostalo skutečně celosvětové pozornosti až v roce 2000, kdy vznikla filmová verze s Drew Barrymore, Cameron Diaz a Lucy Liu. Snímek utržil více než čtvrt miliardy dolarů a jeho úspěch dal vzniknout i pokračování o tři roky později.

Zdroj: Variety

Charlieho andílci

02.11.2000 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu Charlieho andílci mají kompletní obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest