Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+

Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zábavní gigant chystá svou vlastní streamovací službu. Pojďme se nyní podívat, jakým směrem se bude ubírat jeho originální filmová tvorba.
  1. Don Quixote
  2. Noelle
  3. Past na Rodiče

Past na Rodiče

Klasický příběh dvojčat, která po jejich narození rodiče rozdělili. Když se po letech náhodně potkají, tak přijdou s propracovaným plánem, jak dát své rodiče znovu dohromady. Všechny zbraně, včetně výměny, jsou povoleny! Ve verzi z roku 1998 excelovala tehdy mladičká Lindsay Lohan.

Phineas & Ferb

Slavný animák byl původně seriálem. Nyní Disney chystá celovečerní film, který by měl doprovázet Phinease a Ferba na jejich cestě na druhou stranu galaxie, kde se budou snažit zachránit Candace, která byla unesena mimozemšťany. Premiéra se očekává v roce 2021.

Sestra v akci

Potřebujete někde zašít svědka před tím, než se dostane k soudu, a to kvůli tomu, že po něm jde každý mafián ve městě? Zkuste klášter! Dokonale to fungovalo pro Whoopi Goldberg, barovou zpěvačku, kterou se rozhodl odstranit její mafiánský milenec. Bude opravdu zajímavé, koho si tvůrci vyberou do hlavní role v remaku jedné z nejúspěšnějších komedií 90. let, která své hlavní představitelce vynesla oscarovou nominaci. Další podrobnosti o filmu

Lady a Tramp

Akční animák hollywoodské klasiky z roku 1955 vypraví dojemný příběh nepravděpodobně lásky mezi krásnou a hýčkanou fenkou Lady a pouličním toulavým psem Trampem. Režíruje Charlie Bean. V hlavních rolích snímku, který bude mít premiéru na službě Disney+ letos 12. listopadu, promlouvají Tessa Thompson a Justin Theroux. Dole v galerii najdete první fotku a plakát.

Peter Pan

Kdo by neznal kouzelný příběh o chlapci ze Země Nezemě, který odmítal dospět. Na režisérskou stoličku usedne David Lowery (Můj kamarád drak). Spekuluje se o účasti Reese Witherspoon.

Meč v kameni

Animovanou formou převyprávěný legendární příběh o rytíři Artušovi a mágovi Merlinovi. Remake původní verze z roku 1963 představí novému publiku scénárista Bryan Cogman (Game of Thrones). Další podrobnosti o filmu

To všechno je samozřejmě pořád jen zlomek exkluzivních filmů, které v nejbližších letech budou na Disney+ uvedeny. Který z projektů vás zaujal nejvíce? Dejte vědět v komentářích.

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest