Sestra v akci 3: Disney chystá pokračovaní zábavných hudebních komedií

Sestra v akci 3: Disney chystá pokračovaní zábavných hudebních komedií | Fandíme filmu
Disney chce pořádně nastartovat svou streamovací službu.

Někdy v průběhu příštího roku by měla odstartovat streamovací služba společnosti Disney jednoduše nazvaná Disney+, kterou chce zábavní gigant konkurovat například Netflixu

Je tak jasné, že Disney+ musí nabídnout zajímavý obsah, aby přilákal diváky. A do karet mu hraje kupřkladu to, že je Disney vlastníkem Marvelu. Tím pádem se na Disney+ mohou objevit seriály Lokiho, Scarlet Witch a Visiona, případně Buckyho Barnese a Falcona. 

Kromě se toho spekuluje (nebo se v to minimálně doufá), že by Disney+ mohl "oživit" zrušené marvelovské seriály, který původně běžely na Netflixu (Daredevil, Iron Fist a Luke Cage). 

Nicméně, nejen komiksovými projekty je člověk živ (i když vám to tak v posledních letech může připadat) a Disney pokuluje i po jiných žánrech. 

Například hudebních komediích. Bylo oznámeno, že byl schválen film Sestra v akci 3. První dva díly (premiéry měly v letech 1992 a 1993) byly zábavnými filmy (nebo minimálně jednička), ve kterých excelovala Whoopi Goldberg.

Fandy ale moc nepotěší skutečnost, že aktuálně není známo, zda se dočkáme jejího návratu. Přece jen, ona byla pilířem prvních dvou dílů a nebylo by snadné ji nahradit.

Zatím nebylo prozrazeno, zda se vrátí nebo ne, ale v minulosti se herečka nechala slyšet, že se další film vydá výrazně jiným směrem, takže bychom se klidně mohli dočkat úplně nového obsazení. 

To se ale aktuálně neví. Nicméně, co naopak známo je, jsou scenáristé. Budou jimi Regina HicksKarin Gist. Datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: Good Morning Britain, EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest