Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+

Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zábavní gigant chystá svou vlastní streamovací službu. Pojďme se nyní podívat, jakým směrem se bude ubírat jeho originální filmová tvorba.
  1. Don Quixote
  2. Noelle
  3. Past na Rodiče

Noelle

Santa Claus tak jak ho ještě neznáme. Anna Kendrick se jakožto Santova dcera Nicole musí začít angažovat v rodinném businesu, a to když její bratr, který měl původně převzít rodinné otěže, zmizí beze stopy. V dalších rolích se objeví Shirley MacLaine a Bill Hader. Režíruje Marc Lawrence (Slečna Drsňák). Premiéru lze očekávat někdy během příštího roku. Snímek byl dříve známý jako Nicole. Dole v galerii najdete první fotku a plakát.

Magic Camp

Kdysi úspěšný kouzelník v posledních letech pouze paběrkuje a snaží se vzkřísit svou skomírající kariéru. Osud jej tak přivede zpátky do období jeho dospívání, když navštíví tábor pro začínají kouzelníky, kde potká skupinku dětí, které v něm opět probudí inspiraci a touhu do další práce. Režírovat bude Mark Waters (Vampire Academy). V hlavní roli se objeví Adam Devine (Ladíme!). V galerii na vás čeká první fotka.

Togo

Píše se rok 1925 a odlehlé městečko na Alijašce čelí život ohrožující epidemii. Na záchranu jeho obyvatel se vydává tým, v jehož čele stojí Willem Dafoe a jeho věrný pes Togo. Režii snímku, který bude mít premiéru v roce 2020, byla svěřena do rukou Ericsona Corea (Rychle a zběsile).

Tři muži a nemluvně

Věřte tomu nebo ne, ale jedno malé, nevinné a sladké děťátko dokáže dát zabrat i třem dospělým chlapům. A to hlavně, když nejsou na návštěvníka, který se objevil zčistajasna u jejich dveří, vůbec připraveni. Remake slavné komedie z roku 1987 zatím na své obsazení či datum premiéry čeká.

Hlava Rodiny

Tohle už bude remake remaku, ale kdo by to počítal. Steva Martina, který zazářil ve verzi z roku 1991, coby otec, který se nedokáže smířit s tím, že se jeho dcera bude vdávat, se tvůrcům asi zlákat nepodaří. Tak doufejme, že budou mít při obsazení klíčové role šťastnou ruku.

Miláčku, zmenšil jsem děti

Začalo to vtipnou a originální komedií z roku 1989, na kterou se s postupem času nabalilo několik nepodařených pokračování, včetně mizerného seriálu. Nezbývá než doufat, že se tvůrci inspirují originálem o vědci, který při jednom ze svých experimentů zmenšil svoje ratolesti na téměř mikroskopickou úroveň. A můžete si být jistí, že přežít v domě a přilehlé zahradě v takové mini-velikosti není rozhodně žádná legrace.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 6

Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu Dvacítka filmů, na které se můžeme těšit na chystané službě Disney+ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest