Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu

Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nové ukázky, Wonder Woman v plné síle, Harley Quinn není členkou Birds of Prey, nové plakáty a další zajímavosti přímo od studia Warner.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V americkém Las Vegas probíhá CinemaCon – tedy velká výstava plná nejnovějších technických vymožeností, marketingových nástrojů nebo přednášek o filmové budoucnosti. Svoji prezentaci ve Vegas mělo i studio Warner, které nijak netroškařilo a rovnou začalo velkou prezentací komiksových DC filmů. Což je pochopitelné, vzhledem k tomu, že šéf Warneru Toby Emmerich připomněl, že loňský Aquaman je komerčně druhý nejúspěšnější film v historii studia.

Logicky tak vládce moří čeká pokračování, u toho však na CinemaConu bylo řečeno pouze to, že vznikne. Potvrdila to nahraná zpráva od Jasona Momoy, představitele hlavní role. Kratičce byl také zmíněný další Suicide Squad. Emmerich o filmu mluvil jako o „Suicide Squad 2“. Jen kvůli tomu vyskákaly články s titulky ve stylu „Další Suicide Squad nakonec nebude restart“. Nicméně realita je samozřejmě maličko odlišná. Za prvé, kdo ví, jak to Emmerich myslel. Akce je pořádaná hlavně pro provozovatele kin, kteří se ve většině případů o nějaké příběhové detaily až tak nezajímají. „Suicide Squad 2“ tak může být prostě zjednodušení nebo prozatímní název. A pak samozřejmě platí, že nový film neměl být kompletním restartem nikdy. Nikdo nikdy neřekl, že se bude začínat znovu od nuly. Naopak poměrně záhy bylo objasněno, že první film nebude nijak škrtnutý, jen na něj prostě nebude brán příliš velký ohled a vrátí se z něj minimum postav, to je celé. Název na tom všem opravdu změní jen pramálo.

Prostor dostal také Joker. Také u něj se zbytečně bazírovalo na detailech, tentokrát však nicméně přímo ze strany režiséra Todda Phillipse. Ten tvrdil, že o filmu koluje spousta nepravdivých informací. Potom je otázka, co přesně Phillips četl, protože to, co ukázal první trailer, zhruba odpovídá tomu, co jsme zatím o snímku slýchali. Phillips také uvedl, že se film stále ještě rodí, a že když po něm v marketingovém oddělení chtěli, aby jej zařadil do nějakého žánru, nazval jej tragédií. Při představování Jokera byl hlavním bodem programu trailer, ale popisovat vám jej nebudeme, když si jej můžete rovnou pustit.

Další kapitola »

Galerie: 4

Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest