Suicide Squad 2: Film přišel o hlavního kandidáta na režii

Suicide Squad 2: Film přišel o hlavního kandidáta na režii | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér raději natočí velkolepou disneyovku. Jaký dopad to bude na film mít?

Po tom, co se studio Warner pokoušelo neúspěšně dosadit na post režiséra filmu Suicide Squad 2 pořádný seznam jmen s Melen Gibsonem v čele, si pro pokračování jednoho ze svých nejkontroverznějších filmů vyhlédlo Jaumeho Colleta-Serru, muže zodpovědného za filmy jako Mělčiny nebo Neznámý. Režisér se studiem ohledně projektu posledních několik týdnů vedl jednání, ta ale podle nejnovějších zpráv nedopadla tak, jak by Warner nejspíš doufal. Jaume Collet-Serra se totiž projektu oficiálně vzdal a přeběhl k Disneymu, pro kterého má natočit film Jungle Cruise s The Rockem.

Film je tedy opět bez hlavního muže za kamerou a Warner bude muset rychle začít shánět nějakou náhradu. Suicide Squad 2 byla na Comic Conu uvedena jeden z filmů, které bychom měli od DC čekat v následujících několika letech, teď tedy není jisté, jestli mu jeho místo nevezme nějaký jiný komiksový projekt, který by to časově zvládal lépe. Podle zákulisních informací a vyjádření herce Joela Kinnamana (Rick Flag) měl film původně jít do produkce už někdy během příštího roku a pokud by chtěl tyto podmínky splnit, režisér by se měl opravdu najít co nejdříve, protože každý, kdo projekt vezme, bude jistě chtít nachystaný scénář v nějaké míře přepsat a doplnit ho o svoji vlastní vizi. Tak teď už jen doufat, že Warner na Collet-Serrovo místo sežene nějakou pořádnou náhradu.

Galerie: 2

Suicide Squad 2: Film přišel o hlavního kandidáta na režii | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Film přišel o hlavního kandidáta na režii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest