Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru

Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Astronautka Natalie Portman ztrácí ponětí o realitě ve sci-fi snímku Noaha Hawleyho, tvůrce seriálů Fargo a Legion. 

Snímek Lucy In The Sky jsme vám již jednou představili. V té době byl ovšem znám pod pracovním názvem Pale Blue Dot. Na režisérské křeslo usedl Noah Hawley. Jedná se o vůbec první celovečerní film nadějného tvůrce, ale zkušeností s režírováním má již mnoho. Stojí totiž za dvěma oceňovanými seriály: Fargo a Legion.

Film vypráví příběh astronautky Lucy Coli (Natalie Portman), která ve vesmíru prožila transcendentní zážitek a vrací se na matičku Zemi. Po návratu jí vše přijde strašlivě malé a začíná ztrácet kontakt s realitou.

Jak odhaluje první trailer, Noah Hawley opět odhodil všechny zábrany a popustil uzdu své fantazii. Vesmírné prostředí střídají komorní scény na Zemi, bizarní výjevy, vizuálně originálně pojaté momenty, realita se prolíná s fantazií a mění se nám tu formát obrazu. Film nebude pro každého, ale rozhodně půjde o zajímavou podívanou. Malinko zvláštní je absence data premiéry. K filmu nevyšel žádný oficiální plakát, premiéra snímku ještě není stanovena. Tudíž nejsou ani žádné informace o české a slovenské distribuci. Víme jen, že má snímek premiéru tento rok.  

Režie: Noah Hawley Scénář: Brian C Brown, Elliott DiGuiseppi a Noah Hawley. Hrají: Natalie Portman, Jon Hamm, Dan Stevens, Zazie Beetz, Pearl Amanda Dickson and Ellen Burstyn

Galerie: 5

Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu Lucy In The Sky: Mindfuckové sci-fi od režiséra seriálového Farga v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest