La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru

La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dávejte si pozor, když vás někdo zezadu víská ve vlasech. Může to být úchyl. Nebo krvelačné strašidlo ze záhrobí.

La Llorona: Prokletá žena je další hororový snímek z produkce Jamese Wana. Od těch dalších se liší především inspirací, kterou hledá ve španělském folklóru. Legenda o plačící ženě praví, že v záchvatu šílenství prokletá nešťastnice utopila své děti a teď přichází ze záhrobí, aby je nahradila těmi vašimi. Studio bylo s průběhem natáčení tak spokojené, že režisér Michael Chaves dostal okamžitě příležitost zrealizovat také chystané V zajetí démonů 3.

My se zatím můžeme podívat alespoň na druhý trailer, který kompletně opomíjí klíčovou scénu s autem z první upoutávky a je celý zasazený do rodinné domácnosti. Tam už na nebohé smrtelníky čeká klasické duchařské strašení, které si bere na pomoc klasické rekvizity, jako jsou zrcadla, dlouhé splývající závěsy či napuštěné vany. Nevypadá to špatně, ale nic moc nového tenhle snímek asi nepřinese.

Snímek uvidíme v našich kinech už v dubnu. V galerii můžete vidět sadu fotek.

La Llorona. Plačící žena. Strašlivý přízrak chycený mezi nebem a peklem, v pasti osudu, který zpečetila svou vlastní rukou. Už jen zmínka o ní nahání po generace hrůzu. Když ještě byla živá, utopila svoje děti v žárlivém rozhořčení a následně se s naříkavým pláčem vrhla do rozbouřené řeky za nimi a utopila se také. Od té doby jsou její slzy věčné. Jsou smrtící a ti, kteří v noci slyší její volání smrti, mají osud zpečetěný. La Llorona číhá ve stínech a živí se dětmi, v zoufalé snaze nahradit své vlastní. Jak století běžela, její touha byla stále neukojitelnější a její činy stále děsivější.

V roce 1970 v Los Angeles La Llorona číhá v noci na děti. Po tom, co sociální pracovnice ignoruje přízračné varování ženy podezřelé z ohrožování dětí, začne být společně se svýma dvěma malými dětmi sama vtahována do říše nadpřirozena. Jejich jedinou nadějí na přežití hněvu La Llorony může být kněz, který přišel o iluze a začal provozovat mystické rituály na pomezí strach a víry, aby udržel zlo na uzdě. Mějte se na pozoru před jejím mrazivým kvílením. Nezastaví se před ničím, až vás bude lákat do hlubin svého zármutku. Protože v jejích mukách nelze nalézt klid. Pro její duši není slitování. A před kletbou La Lorony není úniku.

Režíruje Michael Chaves. V hlavních rolích Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas, Patricia Velasquez a Raymond Cruz. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 18.4. 2019.

Galerie: 10

La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu La Llorona: Prokletá žena: Souboj rodiny s mamá ze záhrobí v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest