V zajetí démonů 3: Natáčení začne příští rok

V zajetí démonů 3: Natáčení začne příští rok | Fandíme filmu
Warner Bros.
A kdy se bude točitl Annabelle 3.

Do kin čerstvě vstoupila hororová Sestra, další přírůstek do světa Conjuringu. Kritici tentokrát nijak zvlášť nechválili, na druhou stranu si série odbyla svůj dosud nejsilnější komerční debut. Železo se tedy musí kout, dokud je žhavé. Už teď na podzim začne točit režisér a scenárista Gary Dauberamn Annabelle 3, třetí snímek o strašidelné panence. Tentokrát se podíváme do skladišti v domě Warrenových (vymítačů démonů z prvních dvou Conjuringů), kde Annabelle začne ovlivňovat ostatní artefakty, které jsou v místnosti uložené. Dauberman stále nechce prozradit, zda ve snímku budou vystupovat samotní Warrenovi, nebo pouze jejich dcera, nicméně ve starším článku najdete další podrobnosti. Snímek uvidíme 3. 7. 2019.

Pokud jde o Conjuring 3 (V zajetí démonů 3), producent Peter Safran uvedl, že David Lindsay Johnson stále pracuje na scénáři, a pokud vše půjde dobře, tak se začne točit příští rok. To by odpovídalo dosavadnímu režimu, kdy série V zajetí démonů vydává co rok jeden film. A co je také důležité, režisér James Wan dříve uváděl, že V zajetí démonů 3 zřejmě nenatočí, protože jej zaneprázdňuje Aquaman. Pokud by se ale točilo až příští rok, tak by čas na natáčení mít mohl. Pokud by se to povedlo, tak by ve Wanově případě šlo o první hororovou sérii, ve které by se jako režisér dostal dál než ke třetímu dílu.

Do budoucna je stále naplánovaný The Crooked Man, který má pojednávat o příšeře s dlouhými končetinami z Conjuringu 2 a vzhledem k dosavadním úspěchům série jistě hned tak neskončí.

Zdroje: Cinemablend, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest