Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů?

Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér Scott Derrickson zveřejnil šťavnatý Tweet a zase jej rychle smazal.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pokud by se skutečně Namor v Doctoru Strangeovi 2 objevil, tak jen těžko soudit, jakou roli by vlastně hrál a zda by se snímek zapojil do hry kteroukoliv z výše uvedených skupin. Stále není vyloučené, že si Scott Derrickson z fanoušků pouze dělal legraci, popřípadě že Tweet byl zcela nevinný a smazaný byl jen proto, že si jej fanoušci začali chybně vykládat. A do natáčení filmu zbývá ještě dlouhá doba, takže se scénář může poměrně zásadně měnit. Z prvního filmu Strangeovi zůstaly nevyřízené účty s Baronem Mordem a v minulosti tvůrci tvrdili, že by ve dvojce rádi představili záporáka Nightmare.

Namor je potom jeden z posledních Marvel hrdinů, u kterého studio nejspíš na postavu nemá kompletní práva. Dlouho postava patřila konkurenčnímu studiu Universal. V posledních rozhovorech už zástupci Marvelu nicméně tvrdili, že Namora použít smějí, tak kdo ví, třeba je situace podobná jako u Hulka, který také částečně patří právě Universalu. U Hulka platí, že s ním Marvel bez domluvy s Universalem nesmí točit samostatné filmy, ale v týmovkách jej může používat bez potíží (a také to dělá). Tak jestli je to u Namora stejné, tak by dávalo smysl, že jej chce studio napárovat s jiným hrdinou. Po úspěchu Aquamana by navíc nebylo od věci, pokud by se nějak odlišil - například začal jako záporák.

Zatím se tedy nemáme příliš čeho pevně chytit a celé to stojí tak říkajíc „na vodě“. Nicméně, co říkáte na tuhle alternativu? Zamlouvalo by se vám, kdyby se Namor the Sub-Mariner představil zrovna ve druhém Doctoru Strangeovi?

Předpokládá se, že druhý film Doctora Strange by mohl dorazit v roce 2021.

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest