Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu

Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Disney pustil akcionářům novou scénu z filmu. Máme pro vás popis a zasazení do širšího kontextu, včetně nových informací z Captain Marvel.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Co si z toho můžeme vzít? Titulková scéna z Captain Marvel zřejmě bude jedna z prvních scén filmu. Ta se bude odehrávat jen krátkou dobu po konci Infinity War. Captain America se ještě ani nerozhodl oholit, hrdinové však stačili najít Furyho pager a napojit jej do nového zdroje. Captain Marvel stačila doletět na Zemi. Neuplynula ale tak dlouhá doba, aby se Black Widow stačily výrazně změnit vlasy (a dosavadní artworky stále naznačují, že by někdy během filmu měla mít vlasy opět dlouhé a rudé).

Tony Stark v prvním teaser traileru mluví o tom, že vesmírem pluje minimálně dny. Pokud se Stark nebude vesmírem plavit několikrát, tak se zdá, že minimálně délka jeho plavby musela uplynout mezi Infinity War a popisovanou scénou z Endgame, ve které Nebula diskutuje na Zemi spolu s ostatními Avengers (protože Nebula přiletěla společně se Starkem). Takže když Avengers v Super Bowl spotu koukají do nebe, koukají právě na přilétající loď se Starkem? A co je důležitější, proč Stark ani Ant-Man v záběrech nebyli?

Je možné, že pouze nebyli v záběru kamery, jinak ale ve scénách jsou. Nicméně minimálně Stark působí jako někdo, kdo by měl při výše zmiňované diskusi hlavní slovo. Na Zemi musí být, když je tam Nebula. Takže co se děje? Rozhodl se, že Avengerům nadále nebude pomáhat? Je po vesmírném letu v nemocnici? Nebo má jinou práci? A co Ant-Man? V teaseru jsme jej na základně Avengers viděli. Odchází na společnou misi se Starkem? Nebo se s nimi spojí později?

Několik elementů stále nasvědčuje tomu, že by mělo v Endgame uplynout dost času. Jsou tu artworky s dlouhovlasou Black Widow. Ta se také vypraví hledat Hawkeye. A pokud Avengers jen krátce po skončení Infinity War odlétají za Thanosem, nezdá se, že by na to měla hned čas. Stejně tak záběry na prázdný New York působí dojmem, že uplynul delší čas a záběry na Stevena Rogerse na skupinové terapii také působí dojmem, že uplynul delší čas. Zdá se tedy, že se Endgame bude odehrávat minimálně ve dvou časových rovinách – krátce po skončení Infinity War a následně ještě výrazně později. To by také naznačovalo, že Avengers buď Thanose vůbec nenajdou, svou misi si rozmyslí, anebo je Thanos porazí i podruhé a teprve při třetím střetu budou hrdinové úspěšní.

Jestli vás nové informace dovedly k nějakým vlastním závěrům, dejte vědět v komentářích. V galerii najdete nejnovější artwork a nejnovější fotky tematických Lego stavebnic. Ty zdánlivě potvrzují scény ze základny Avengers a Iron Manovy zbrojnice, stejně jako bílé kostýmy.

Zdroje: BrickShow, ComicBook, Scott Ladewig

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Co všechno odhalila nová scéna z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest