Avengers: Infinity War: Název filmu oficiálně odhalen

Avengers: Infinity War: Název filmu oficiálně odhalen | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Překvapivě jsme jej znali už docela dlouho.

Po neskutečně dlouhém otálení Marvel oficiálně odhalil název Avengers 4. V minulosti jsme slyšeli celou řadu potenciálních titulů: Avengers: Annihilation či Avengers: Infinity Gaunlet. Insideři, kteří odhalili, že dnes bude zveřejněný první trailer, tvrdí, že se název několikrát měnil. Nakonec se Marvel ustálil na jménu, které už před několika měsíci omylem vyzradil na svém webu kameraman Trent Opaloch. Název zní: Avengers: Endgame, jak potvrdil čerstvě zeřejněný teaser trailer.

Vůbec poprvé tenhle podtitul spojovaly s filmem neoficiální zdroje už koncem dubna. Režiséři Russoovi se však dušovali, že podtitul čtyřky v žádném případě nezazněl v Infinity War. Následně tvrdili, že název nemohou odhalit, protože by to byl spoiler a po nějakém čase šéf Marvelu Kevin Feige připustil, že fanoušci z podtitulu nejspíš budou zklamaní, protože se kolem něj dělá velké halo a zas takové terno to není.

Jestli čekání na odhalení stálo nebo nestálo za to, to necháme na vašem posouzení. Název každopádně zazněl v Infinity War. Endgame můžeme překládat jako „Finále“, „Závěrečný plán“, „Poslední fáze“, „Vyvrcholení“, „Konec hry“, „Poslední stadium“ a podobně. Že se hrdinové ocitají v „end game“, říká Doctor Strange Tonymu Starkovi v Avengers: Infinity War, v momentě, kdy už je Strangeovi jasné, že je Thanos porazí, a že je porazit musí, pokud mají mít hrdinové šanci na konečné vítězství.

Kromě děje filmu název koresponduje také se skutečností, že by snímek měl být závěrečnou částí jedné velké kapitoly příběhů od Marvel Studios.

V komentářích dejte vědět, co na trailer říkáte.

Galerie: 2

Avengers: Infinity War: Název filmu oficiálně odhalen | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Název filmu oficiálně odhalen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest