Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony

Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Máte rádi obří jazyky? Pak se rozhodně v květnu vydejte na hraný pokémon film.

Detectiva Pikachu uvidíme až v květnu, studio Warner však postupně přilévá olej do ohně a nově nám dává ochutnat z filmu dalším krátkým spotem. V něm vidíme několik nových záběrů, především pak detailnější záběry na jednotlivé pokémony. Z těch co už jsme viděli můžeme lépe vidět Bulbasaura, Mr. Mima či Charizarda, nově se objevil i pokémon s obřím jazykem Lickitung. Tím se tak trochu potvrzuje, že nejvíce pokémonů ve filmu bude patřit do úplně první generace, kterou zná nejvíce lidí. Ryan Reynolds v roli Pikachua prohodí ve spotu nějaký ten nový vtip, a v tomto příjemně nostalgickém duchu se nejspíše ponese celý film.

Příběh začíná když se detektiv Harry Goodman záhadně ztratí. Jeho jednadvacetiletý syn Tim začne pátrat, co se s ním stalo a pomocnou ruku mu nabídne Pikachu. Harryho dřívější pokémoní parťák, který je roztomilý, plný uštěpačných poznámek a také vynikající detektiv, který dokáže překvapit i sám sebe. Oba zjišťují, že mezi sebou dokážou zcela nepředvídatelně komunikovat, a tak Tim a Pikachu spojí síly, aby rozpletli síť záhad. Společně sledují stopy napříč neony ozářenými uliemi Ryme City, nekonečné moderní metropole, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku. Potkávají celou řadu Pokémonů a odhalují šokující spiknutí, které může poklidnou existenci obou druhů nenávratně zničit.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Rita Ora, Bill Nighy, Chris Geere, Ken Watanabe, Suki Waterhouse a Karan Soni. Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režíruje Rob Letterman. Datum české premiéry je stanovené na 9. 5. 2019.

Zdroj: Warner Bros.

Galerie: 6

Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot se hemží pokémony | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest