Detective Pikachu: K obsazení se připojuje slavná zpěvačka

Detective Pikachu: K obsazení se připojuje slavná zpěvačka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Hraný film se žlutým pokémonem nepřestává nabírat známá jména.

Detective Pikachu začal jako poměrně úsměvný projekt. S postupem času však začal nabírat známá jména a nyní je již jasné, že s ním musíme naplno počítat. Hlavní roli žlutého pokémona Pikachu namluví Ryan Reynolds, k němu se v obsazení filmu přidaly jména jako Ken Watanabe či Bill Nighy. The Hollywood Reporter nyní informuje o tom, že se k filmu přidává další známé jméno.

Tím je zpěvačka a herečka Rita Ora. Ta si zahrála větší roli v trilogii Padesát odstínů jako sestra Christiana Graye (Jamie Dornan), jinak se mihla v Rychle a zběsile 6. Nyní se tak podle THR připojuje k Pikachuovi v nespecifikované roli. Do hlavních hraných rolí byli zatím obsazeni Kathryn Newton a Justice Smith, kteří budou Pokémonovi pomáhat v jeho pátrání. Je tak možné, že si Ora zahraje někoho na záporné straně.

Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režírovat bude Rob Letterman. Film má být inspirovaný hrou Great Detective Pikachu. Točit se má v Londýně od ledna 2018 jedná se o hraný film s animovaným Pikachu. Justice Smith hraje postavu, které unesou otce a spojí sílí s Pikachu, aby tatínka vypátrali. Kathryn Newton má hrát zvědavou novinářku, která v pátrání pomůže. Ken Watanabe byl obsazený jako lidský detektiv Yoshida. Do dalších rolí byli doposud obsazeni Bill Nighy, Chris Geere a Rita Ora. Datum premiéry je stanovené na 10. 5. 2019.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Padesát odstínů šedi

13.02.2015 | USA
Drama, Thriller, Romantický
Info o filmu

Galerie: 2

Detective Pikachu: K obsazení se připojuje slavná zpěvačka | Fandíme filmu Detective Pikachu: K obsazení se připojuje slavná zpěvačka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest