Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit

Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer, plakát a oficiální synopse. Pokémon Pikachu se představuje v plné parádě.

Je tu první trailer na Detective Pikachu a za sebe se musím přiznat, že mne překvapil. Ještě nevím, zda příjemně nebo nepříjemně, ale určitě jsem čekal něco jiného. Nejspíš něco jako Šmouly, kde se spolu s živými postavami na scéně producírovaly malé, uměle působící, hladké figurky. Jenže filmový Pikachu je malý chlupáč. Z nějakého důvodu mne zkrátka nenapadlo, že bude zpracovaný právě takhle. Děj navíc není zasazený ani do současnosti, ani do nějaké nablýskané „Apple“ budoucnosti, ale do světa, který se inspiruje kyberpunkem. Pikachu není jediný Pokémon nebo dokonce nějaké magické zviřátko. Pokémoni nepocházejí z žádné kouzelné říše, ale žijí bok po boku s lidmi. Snímek by tak skoro mohl připomínat třeba Falešnou hru s králíkem Rogerem, zvlášť když žlutý detektiv otevře pusu.

Tyhle momenty byly upřímně řečeno nejzrádnější. Ať dělám co dělám, Ryan Reynolds mi do role zatím nesedí (nebo jeho podání, které spolu s tvůrci zvolili). Jako bych neustále čekal, že ze sebe Pikachu začne každou chvíli chrlit sprostá slova. Místo toho je to pika sem, pika tam… Když si mám představit drzého chlupáče z poslední doby, vybaví se mi James Corden jako Králíček Petr. Tam zvolený styl seděl daleko lépe a to je mi Corden obvykle nesympatický. Nicméně, to všechno jsou zkrátka a dobře osobní pocity. Do komentářů dejte vědět, jaké jsou ty vaše a pod trailerem hledejte oficiální synopsi.

Příběh začíná když se detektiv Harry Goodman záhadně ztratí. Jeho jednadvacetiletý syn Tim začne pátrat, co se s ním stalo a pomocnou ruku mu nabídne Pikachu. Harryho dřívější pokémoní parťák, který je roztomilý, plný uštěpačných poznámek a také vynikající detektiv, který dokáže překvapit i sám sebe. Oba zjišťují, že mezi sebou dokážou zcela nepředvídatelně komunikovat, a tak Tim a Pikachu spojí síly, aby rozpletli síť záhad. Společně sledují stopy napříč neony ozářenými uliemi Ryme City, nekonečné moderní metropole, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku. Potkávají celou řadu Pokémonů a odhalují šokující spiknutí, které může poklidnou existenci obou druhů nenávratně zničit.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Rita Ora, Bill Nighy, Chris Geere, Ken Watanabe, Suki Waterhouse a Karan Soni. Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režíruje Rob Letterman. Datum české premiéry je stanovené na 9. 5. 2019.

Galerie: 5

Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu Detective Pikachu: První trailer dokáže překvapit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest