Detective Pikachu: První ohlasy jsou chvalitebné

Detective Pikachu: První ohlasy jsou chvalitebné | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podle diváků z testovacích projekcí se hraný film s animovaným elektrickým pokémonem povedl.

Trochu úsměvně působilo oznámení hraného filmu Detective Pikachu, který inspiruje stejnojmennou hrou a sleduje příběh zřejmě nejznámějšího Pokémona vyšetřujícího zmizení. Film však postupem času nabral známá jména a tak jsme s ním museli začít naplno počítat. Film sleduje postavu Tima Goodmana (Justice Smith), kterému zmizí otec a právě Pikachu s hlasem Ryana Reynoldse je tím pravým kdo by měl zmizelého otce najít.

Ať může tento hraný počin s animovaným Pikachu působit přinejmenším úsměvně, první reakce publika jsou pozitivní. Film sice má premiéru až v květnu 2019, už nyní však byl film otestován na publiku a to se vesměs shoduje na tom, že jde o příjemnou zábavu. Nejvíc chválí hlas Ryana Reynoldse, jeho komediální timing a silnou chemii s hlavní lidskou postavou, kterou hraje Justice Smith. Velmi dobře byl přijatý i scénář, a i když ještě speciální efekty (včetně samotného Pikachu) nejsou na 100% hotové, i vizuální stránka je prý velmi dobrá.

Fanoušci Pokémonů by také měli být potěšeni množstvým easter eggů, které se ve filmu skrývají. Širší publikum si bude moct udělat lepší názor z traileru, který podle serveru Trailer Track má vyjít do konce listopadu. I když je momentálně hype kolem Pokémonů o něco menší než třeba před rokem, i přesto může být Detective Pikachu zajímavý dobrodružný film nejen pro celou rodinu a prvotní reakce diváků tomu jen dávají za pravdu.

Přiložený trailer je japonský trailer na stejnojmenou hru, kterou se film inspiruje.

Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režírovat bude Rob Letterman. Film má být inspirovaný hrou Great Detective Pikachu a jedná se o hraný film s animovaným Pikachu. Justice Smith hraje postavu, které unesou otce a spojí sílí s Pikachu, aby tatínka vypátrali. Kathryn Newton má hrát zvědavou novinářku, která v pátrání pomůže. Ken Watanabe byl obsazený jako lidský detektiv Yoshida. Do dalších rolí byli doposud obsazeni Bill Nighy, Chris Geere a Rita Ora. Datum premiéry je stanovené na 10. 5. 2019.

Zdroj: SBM, Trailer Track

Galerie: 3

Detective Pikachu: První ohlasy jsou chvalitebné | Fandíme filmu Detective Pikachu: První ohlasy jsou chvalitebné | Fandíme filmu Detective Pikachu: První ohlasy jsou chvalitebné | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest