Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci

Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pixar dál pokračuje ve strategii maximálního utajení.

Toy Story 4 se dál zdráhá ukázat regulérní trailer a místo toho nás stále zásobuje nekonkrétními klípky, které neprozrazují nic o tom, zda na novém filmu bude něco speciálního a nabízejí nám pouze poměrně standardní gagy. Nejnověji je tu klip s Pastýřkou. Nejspíš se jedná o flasback, protože pastýřka má na sobě svoje původní oblečení. Scéna opět neukazuje nic převratného, alespoň však můžeme vidět větší množství hraček spolupracovat. Pastýřka je také více v centru pozornosti, než bývalo zvykem – obecně se předpokládá, že tentokrát bude mít daleko víc prostoru.

Woody (Tom Hanks) vždycky věděl, kam patří a starat se o svoje dítě pro něj vždy bylo na prvním místě, ať už bydlel s Andym nebo s Bonnie. Pak se ale objeví v Bonniině pokojíčku Forky, nová hračka, podomácku vyrobená z plastové vidličky. Forky však o sobě tvrdí, že není hračka, ale odpad a Woody se jej snaží přesvědčit, že to tak není a chce mu ukázat, jak se cítit jako hračka. Když Bonnie vezme hračky na rodinný výlet, skončí Woody na nečekané zajížďce, na které se znovu shledává s dlouho ztracenou Pastýřkou (Annie Potts). Po tom, co Pastýřka strávila nějakou dobu na cestách, už dávno není křehkou porcelánovou panenkou a ukazuje se, že ona i Woody mají na život hraček úplně jiný pohled. Skutečné potíže se ale teprve blíží.

Datum premiéry filmu je v Česku a na Slovensku stanovené na 8. 8. 2019. Režíruje Josh Cooley, poslední verzi scénáře napsala Stephany Folsom. S příběhem přišly klíčové osobnosti Pixaru - John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton a Lee Unkrich. V hlavních rolích se vracejí Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, Jodi Benson, Michael Keaton nebo Jeff Pidgeon. Nově je doplňují Tony Hale, Keegan Michael Key, Jordan Peele, Keavnu Reeves nebo Patricia Arquette.

Galerie: 7

Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový klip s Pastýřkou v akci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest