Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy

Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Známé komediální duo namluví nové chlupáče, kteří se připojí k Woodymu a spol. Krom teaseru jsou tu nové plakáty.

Uplynul jeden den od zveřejnění prvního teaseru na Toy Story 4 a už je tu další. Ten první představil první novou postavu, vidličku Forkyho. Ten dnešní se soustředí na další dvě postavičky. Ty se jmenují Ducky a Bunny a dál rozšiřují ústřední téma filmu, tedy že každá věc má svůj účel a touží jej naplnit.

Woody na své dobrodružné cestě navštíví karneval, kde potká Duckyho a Bunnyho, dvě karnevalové ceny, které touží po tom, aby je někdo vyhrál. Jejich plány jsou nezdvořile přerušeny Woodym a jeho přáteli, skupinou hraček, která nemá nejmenší tušení o tom, jaké to je, viset na zdi, a vyrážejí spolu s nimi za dobrodružstvím.

Dvě postavičky hrají dva známí komici Keegan Michael Key a Jordan Peele, kteří byli léta známí jako nerozlučná dvojice ze skečového pořadu. V poslední době se Key víc věnuje herectví ve filmech a Peele celovečerní režii, a tak Toy Story 4 dává jim i fanouškům příležitost zažít znovu jejich vzájemnou chemii. Jejich postavičky jsou centrem nového meta-teaseru, který komentuje skutečnost, že včera vyšel první teaser. Dole v galerii najdete nové character postery.

Woody měl život vždycky jednoduše nalinkovaný. Prostě se staral o své dítě, ať už to byl Andy, nebo to byla Bonnie. Jenže když Bonnie přidá do svého pokoje nedobrovolnou hračku, Forkyho, začíná dobrodružný road trip, který Woodymu ukáže po boku starých i nových přátel, jak může být svět pro hračku velký.

Datum premiéry filmu je v Česku a na Slovensku stanovené na 8. 8. 2019. Režíruje Josh Cooley, poslední verzi scénáře napsala Stephany Folsom. S příběhem přišly klíčové osobnosti Pixaru - John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton a Lee Unkrich. V hlavních rolích se vracejí Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, Jodi Benson, Michael Keaton nebo Jeff Pidgeon. Nově je doplňují Tony Hale, Keegan Michael Key, Jordan Peele nebo Patricia Arquette.

Galerie: 4

Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy | Fandíme filmu Toy Story 4: Nový teaser trailer představuje další nové postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest