Box Office: Alita zabojovala

Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Z Ality velký hit nebude, ale film alespoň úplně neztroskotal.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Do čtyř kin potom v předpremiéře vyrazilo wrestlingové melodrama Fighting with My Family. Film produkoval Dwayne Johnson, ale jde hlavně o tvůrčí projekt Stephena Merchanta, který režíroval i napsal scénář a hlavní roli pro Florence Pugh. Recenze jsou solidní a film zřejmě bude pomalu sbírat dolary v rámci následujících týdnů. Zatím 165 000 dolarů.  

LEGO příběh 2 spadl o 37 %, což je o 10 % víc než jednička přesně před pěti lety ten samý víkend. Animák je s 21,2 mlionu na 69 mega v Americe a 97 milionech globálně. Velké zklamání, ale stovka snad padne dřív než dorazí Captain Marvel. Příště LEGO Aquaman? Malým hitem je What Men Want, které někdy okolo pondělí dorazí k 40 mega v USA. Oblíbená Taraji P. Henson je i v hlavní roli podprůměrné komedie recept na slušné peníze. Neesonova Mrazivá pomsta utržila ve druhém víkendu 6 milionů a má 22 mega z Ameriky. Třicítka padne a potom bude Lionsgate doufat ve zbytek světa, ať je z toho alespoň Cizinec ve vlaku, který dal globálně 84 mega.

Skleněný jinak ve čtvrtek zdolal 100 milionů, čímž se stal prvním filmem roku 2019, který to zvládl. Nedotknutelní s 95 miliony budou zřejmě druzí. Shyamalanova novinka má jinak už 235 milionů globálně. Oba dva režisérovy poslední dva filmy daly dohromady půl miliardu globálně, a to všechno za investici menší než 35 milionů dolarů. Bumblebee je na 460 milionech, zatímco Paramountu nezbývalo nic jiného než oznámit, že ano, poslední film bude sloužit jako reboot série. Aquaman v USA dosáhl na 331 milionů a stal se tam tak nejúspěšnějším DC filmem krom posledních dvou dílů Temného rytíře a Wonder Woman.

Čínská The Wandering Earth utržila ve druhém víkendu 89 milionů, což je třetí nejlepší druhý víkend po takových hitech jako Operation Red Sea a Wolf Warriors 2. S 561 mega po 13 dnech jde o druhý nejúspěšnější čínský film všech dob. V Americe dal snímek pro zajímavost 4 miliony. Dokument Petera Jacksona They Shall Not Grow Old o 1. světové válce s parádně restaurovanými záběry je v USA už na 15,3 milionu a nepochybně překoná Jacksonovy Smrtelné stroje s 15,9 mega. Jak vycvičit draka 3 je jinak už na 172 milionech ze všech zahraničních trhů. V Americe se konečně startuje už příští víkend, v Číně 1. března.

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Alita: Bojový anděl

14.02.2019 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Romantický
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu Box Office: Alita zabojovala | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest