The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná

The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Rebel Wilson a Anne Hathaway v upoutávce na novou verzi filmu Špinaví, prohnilí lumpové.

Remake chváleného filmu Špinaví, prohnilí lumpové z roku 1988 nazvaný The Hustle stačil už docela slušně rozvířit vody, přestože premiéru bude mít až 10. května (v USA, u nás 20. června). 

V první řadě budou tentokrát v hlavních rolích ženy a to Anne Hathaway a Rebel Wilson a kromě toho to původně vypadalo, že film bude mít přístupnost R, tedy že bude mládeži nepřístupný.

Nakonec se ale tvůrcům podařilo "drsný sexuální obsah a jazyk" trošku opilovat a The Hustle dostává přístupnost PG-13, což znamená, že by měl potencionálně oslovit víc diváků. 

Teď tu máme upoutávku, která by mohla napovědět, zda nižší přístupnost byla krokem správným směrem. Trailer je docela svižný, a přestože někdy (možná až moc často) sází na dost laciné vtípky, je tu také několik momentů, které jsou vtipné, aniž by někdo padal nebo prováděl další podobné skopičiny.

Zatím to vypadá na slušnou komedii, která ale kromě charismatické Anne Hathaway nemá žádné velké eso v rukávu. Ovšem to neznamená, že finální produkt nemůže být něčím, na co byste měli určitě zajít do kina. Uvidíme, co nabídnou další upoutávky.

Dole v galerii je plakát a sada fotek.

Galerie: 5

The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu The Hustle: Trailer na komedii, která byla původně mládeži nepřístupná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest