Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude

Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Filmů s Harley Quinn bude zřejmě méně, než se čekalo.

Podle mnoha diváků byla postava Harley Quinn (Margot Robbie) jednou z těch mála skutečně pozitivních věcí na prvním Sebevražedném oddílu.

Nebylo tak žádným velkým překvapením, když se začaly objevovat zprávy o hned několika filmech, ve kterých jsme se měli téhle postavy dočkat. Kromě jiných to měla být například zvrácená romance s Jokerem (Jared Leto) známá jako Joker vs. Harley Quinn nebo třeba Birds of Prey. A samozřejmě se s ní počítalo i ve druhém Sebevražedném oddílu

Ovšem, jak to tak vypadá, tak jistí jsou jen Birds of Prey, protože Warner Bros. měli zastavit přípravy na Joker vs. Harley Quinn, stejně jako další sólovky Jokera s Jaredem Letem (údajně kvůli tomu, že prioritu dostal projekt Joker, ve kterém hraje hlavní roli Joaquin Phoenix).

A aby toho nebylo málo, tak se nepředpokládá, že Harley Quinn uvidíme ve druhém Sebevražedném oddílu. Ano, bylo naznačeno, že půjde o reboot, kde se neobjeví VĚTŠINA postav z jedničky, nicméně v případě Harley se věřilo, že ji uvidíme. To už ale podle informací magazínu Forbes nadále neplatí.

Také není jisté, zda se dočkáme crossoveru mezi Birds of Prey a Gotham City Sirens. Mluvilo se o tom, že by mělo jít o jakousi trilogii Harley Quinn. Měla se objevit v obou týmovkách a poté v projektu, ve kterém by se tyhle dvě skupiny komiksových postav střetly, ale to rozhodně není budoucnost, která by byla vytesána do kamene.

Dojít k tomu samozřejmě může, ale velkou roli bude hrát to, jak si povedou Birds of Prey v kinech. Premiéru mají 13. února 2020. Veškerá tvrzení přinesl Forbes, který má se zprávami z DC Films relativně slušou historii.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary,Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Dále hrají Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Baco, Ewan McGregor a Chris Messina. Datum premiéry je stanoveno na 13. 2. 2020.

Zdroj: Forbes

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Harley Quinn ve filmu zřejmě neuvidíme. A romance s Jokerem nebude | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest