Joker and Harley Quinn: Konkurenční film s Jokerem se stále chystá

Joker and Harley Quinn: Konkurenční film s Jokerem se stále chystá | Fandíme filmu
Pozornost přitahuje Joker v podání Joaquina Phoenixe, ale na Jareda Leta se v DC Films nezapomnělo.

The Joker Todda Phillipse čerstvě zveřejnil podobu nového prince zločinu. Vedle Jokera v podání Joaquina Phoenixe však DC Films stále ještě nezanevřely na Jareda Leta, který postavu ztvárnil v Suicide Squad. Práci na dalším projektu s Letem potvrzuje rozhovor se scenáristy Glennem Ficarrou a Johnem Requou.

Ti připravují film o Jokerovi a Harley Quinn a v rozhovoru prozradili, že scénář mají hotový. Zároveň také prozradili, o čem by film měl pojednávat. Scenáristé snímek přirovnávají ke kombinaci dvou svých výrazných projektů – máme očekávat mix This Is Us se Santa je úchyl. Tedy emocionální rodinné drama v kombinaci s nekorektním humorem, násilím a vyšinutými protagonisty. Scénář je prý hodně komediální a pojednává o tom, že Harley Quinn (Margot Robbie) a Joker mají problémy se vztahem, a tak Harley unese Dr. Phila, aby jim pomohl jejich problémy vyřešit.

Dr. Phil je ve Spojených státech veřejně známý psycholog, který ve své (značně povrchní a často senzacechtivé) televizní show dává rady lidem s osobními problémy. Scenáristé doufají, že by si v ideálním případě ve filmu zahrál sám sebe.

Scénář je tedy dokončený a odevzdaný studiu, kdy se však bude film realizovat, to scenáristé nevědí. Připomínáme, že ve studiu vznikala celá řada nejrůznějších projektů s Jokerem a s Harley Quinn a nikdy není dáno, že všechny nakonec budou realizované. Aktivní práce scenáristů však naznačuje, že studio si přinejmenším nechává otevřené možnosti, nechává tvůrce nahazovat nápady a jednou za čas sezná, že některý z nich je dostatečně zralý na to, aby jej mělo smysl dotáhnout ke zdárnému konci.

Uvidíme, jestli se nakonec téhle pokřivené romance dočkáme. Každopádně v komentářích můžete dát vědět, jestli vám přijde jako dobrý nápad, mít v kinech paralelně dva různé Jokery nebo jestli souhlasíte s tím, že u DC dostávají záporáci přednost před celou řadu hrdinů.

Zdroj: Metro

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest