Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací

Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Co by udělali režiséři jinak, kdyby točili Avengers 3 a 4 znovu, na co se nejvíc těší Mark Ruffalo a jak vnímá Chris Pratt Star-Lordovo chování.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když se blíže podíváme na hračky a hračkářské artworky, které se objevily k Avengers: Endgame, tak je zatím skóre zhruba následující: Byla tu hračka Thanose v plné zbroji s jakousi dvojbřitou mačetou v ruce. Byli jsme vyzváni, abychom zveřejněnou fotku smazali, zjevně je tedy akurátní. Pak tu byl artwork s novou podobou jednotlivých hrdinů. Trailery postupně potvrzují, že tak skutečně vypadat ve filmu budou. Objevila se hračka s Pepper Potts v ironmanovské zbroji. Zákulisní fotky potvrzují, že Gwyneth Paltrow při natáčení brnění opravdu oblékla. A pak tu samozřejmě byly uniformní bílé skafandry, které by si měl obléknout celý tým Avengers. Tyhle kostýmy už představily dva druhy hračkářských figurek, LEGO, několik různých artworků, kolekce oblečení a k těmto kostýmům odkazují také uniklé fotky z natáčení. Bylo by tedy skutečně s podivem, kdyby se bílé kombinézy nakonec ve filmu neobjevily.

V případě Avengers: Endgame se tedy zdá, že u všech hraček, které nepůsobily už na první pohled podivně, máme naopak spíš 99% shodu s tím, co ve filmu uvidíme. Tak se rovnou podívejte dolů do galerie na několik nejnovějších kousků. Je tam například bližší pohled na Ronina nebo na War Machine.

Na závěr ještě několik střípků: Russoovi říkají, že kdyby měli možnost natáčet Avengers 3 a 4 znovu, netočili by je tak těsně po sobě. Úkol to byl sám o sobě náročný, navíc když ještě vezmete v potaz, že se režiséři celou dobu oba dva filmy snažili zásadním způsobem odlišit, aby každý z nich měl úplně jinou atmosféru. Mark Ruffalo potom prozradil, že se těší především na scény, které ve filmu společně strávili Hulk a Rocket Raccoon – největší a nejmenší členové týmu. A Chris Pratt řekl, že je sice naštvaný na Star-Lordovo chování v Infinity War úplně stejně, jako všichni ostatní diváci, ale zároveň ví, co se stane v Endgame a je přesvědčený o tom, že to divákům vyrazí dech.

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: USA Today, Cinemablend, CBM, Reddit, Instagram

« Předchozí kapitola

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Režiséři varují: Nevěřte únikům informací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest