Avengers 4: Jak dlouho uplynulo od Infinity War

Avengers 4: Jak dlouho uplynulo od Infinity War | Fandíme filmu
Marvel / Disney
K tomu další herecká osobnost potvrdila návrat na natáčení. A prozradil Mark Ruffalo jméno filmu?

Článek může obsahovat spoilery k Avengers 4!

Dosavadní informace o Avengers 4 naznačovaly, že se film bude odehrávat s časovým odstupem od Infinity War. Tony Stark má na fotkách z natáčení šediny a z malé dcery Ant-Mana je podle castingových zpráv teenagerka. Kolik let ale uplynulo přesně? Hollywoodský insider Daniel R s odkazem na své interní zdroje tvrdí, že to bylo 5 let. To je poměrně dlouhá doba, během které se toho mohlo docela dost stát. Určitě bude zajímavé sledovat, co se za tak dlouhou dobu přihodilo se světem, ze kterého zmizela polovina všech živočichů. Osobně bych nicméně byl rád, kdyby tvůrci třeba v prologu nebo v nějakém flashbacku ukázali svět těsně po Thanosově lusknutí, protože by mohlo jít o impozantní podívanou. Navíc by tak Avengers 4 hned v úvodu spolehlivě připomenuli, jak je Thanos nebezpečný.

Jinak dotáčky Avengers 4 stále pokračují. Nejnověji video ze zákulisí sdílela Zoe Saldana, která tak potvrdila, že i Gamora nějakým způsobem do snímku zasáhne, i když v minulém dílu postava zemřela.

Jinak možná jste zaslechli, že Mark Ruffalo odhalil název filmu. Pokud neznáte podrobnosti, tak vězte, že se nic takového nestalo, Ruffalo měl pouze připravenou komediální scénku s moderátorem Jimmym Fallonem, kterou následně ještě dohrával na Twitteru s režiséry Russoovými. Fanoušci na sociálních sítích si pohráli s vypípaným momentem a odhalili, že konkrétně Ruffalo divákům v sále nakukal, že se Avengers 4 budou jmenovat Avengers: Poslední Avenger.

Zdroje: Daniel R, Anton Volkov, Russoovi,

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest