Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor

Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Příští Pokémon film by měl daleko víc vycházet z prapůvodního konceptu.

Pokémon: Detektiv Pikachu je tu s novým TV spotem. Ten nabízí vesměs již známé záběry a přidává k nim na závěr jeden prdící vtip. No neberte to. Zatímco kolega Tučňák Nik zařadil Detektiva Pikachu mezi nejlepší trailery loňského roku, já si pořád nemůžu pomoct a Ryan Reynolds mi do role žlutého mončičáka prostě nesedí. Navíc na malé ploše upoutávek jeho výkon působí naprosto totožně s tím v Deadpoolovi. Snad se to v rámci celovečerního filmu zlepší. Dole pod spotem najdete také pár fotek.

A pozor, objevila se také zcela nepotvrzená zvěst, podle které je studio Legendary s filmem tak spokojené, že už přemýšlí nad dalším. Konkrétně by se tentokrát studio rádo inspirovalo vůbec nejstaršími Pokémon videohramy Red a Blue, ve kterých šlo o to jediné: Pochytat je všechny. S tímhle tvrzením zatím přišel jediný zdroj, na druhou stranu, pokud budou Pokémon filmy vznikat i do budoucna, tak je docela uvěřitelné, že na zápasení v arénách jednou dojde.

Příběh začíná když se detektiv Harry Goodman záhadně ztratí. Jeho jednadvacetiletý syn Tim začne pátrat, co se s ním stalo a pomocnou ruku mu nabídne Pikachu. Harryho dřívější pokémoní parťák, který je roztomilý, plný uštěpačných poznámek a také vynikající detektiv, který dokáže překvapit i sám sebe. Oba zjišťují, že mezi sebou dokážou zcela nepředvídatelně komunikovat, a tak Tim a Pikachu spojí síly, aby rozpletli síť záhad. Společně sledují stopy napříč neony ozářenými uliemi Ryme City, nekonečné moderní metropole, kde lidé a Pokémoni žijí bok po boku. Potkávají celou řadu Pokémonů a odhalují šokující spiknutí, které může poklidnou existenci obou druhů nenávratně zničit.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Rita Ora, Bill Nighy, Chris Geere, Ken Watanabe, Suki Waterhouse a Karan Soni. Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režíruje Rob Letterman. Datum české premiéry je stanovené na 9. 5. 2019.

Zdroje: We Got This Covered

Galerie: 4

Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor | Fandíme filmu Detective Pikachu: Nový spot spoléhá na prdící humor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest